Η Sia έγινε γιαγιά στα 44 της – Πρόσφατα υιοθέτησε 2 γιους 18 ετών
Μια διάσημη και ικανοποιημένη γιαγιά
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Sia έγινε γιαγιά στα 44 της – Πρόσφατα υιοθέτησε 2 γιους 18 ετών

Sia: Μόλις πριν λίγες ημέρες η τραγουδίστρια από την Αυστραλία αποκάλυψε ότι υιοθέτησε δυο έφηβους γιους το 2019.

Sia: Σε συνέντευξη της αποκάλυψε επίσης ότι έγινε γιαγιά στα 44 της χρόνια.

Γι να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή,  η Sia Furler, όπως είναι το ονοματεπώνυμό της, αποφάσισε μέσα στο 2019 να υιοθετήσεις δύο αγόρια τα οποία ήταν 19 ετών. και τώρα ο ένας έγινε πατέρας. Η Sia μίλησε για την υιοθεσία των γιων της αλλά και για τα εγγόνια της στο Zane Lowe’s Apple Music Show την Τρίτη 1 Ιουλίου.

«Τρομοκρατήθηκα αμέσως. Όχι, πλάκα κάνω, είμαι μια χαρά. Με φωνάζουν γιαγιάκα. Προσπαθώ να τα κάνω να με φωνάζουν “Αγάπη” όπως κάνει η Kris (σ.σ. Jenner με τα δικά της εγγόνια)».

Η Sia αποκάλυψε τον Μάιο του 2020 ότι την περασμένη χρονιά υιοθέτησε δύο έφηβα αγόρια γιατί «Το σύστημα αναδοχής δεν θα τους κάλυπτε πια επειδή μεγάλωναν», όπως είπε. Οι δυο γιοι της είναι πλέον 19 ετών και ο ένας εκ των δύο έχει γίνει ήδη πατέρας. Η τραγουδίστρια αποφάσισε να προχωρήσει στην υιοθεσία τους, διότι η αναδοχή δεν τους κάλυπτε πλέον.

«Είμαι εξουθενωμένη τώρα, αφού ερεύνησα τόσο πολύ το σύστημα αναδοχής τον τελευταίο χρόνο. Αποτυγχάνει. Δεν το λέω αυτό με βάση τη δική μου εμπειρία αλλά με βάση την εμπειρία των γιων μου. Άλλαξαν 18 σπίτια σε 18 χρόνια», είπε χαρακτηριστικά η Sia.

«Ντρέπομαι που χρειάστηκε να υιοθετήσω δύο μαύρους γιους για να καταλάβω πραγματικά τι περνούν σε καθημερινή βάση. Έχω φοβηθεί πολύ για τα παιδιά μου. Τα αγαπώ πάρα πολύ», εξήγησε.

«Έχω βιώσει μόνο την εμπειρία του λευκού προνομίου και το ξέρω αυτό τώρα. Έχω πλήρη γνώση του πόσο έχω βιώσει το λευκό προνόμιο και τώρα έχω αυτούς τους δύο μαύρους γιους που μου εξηγούν πώς είναι η πραγματικότητα για εκείνους», κατέληξε η Sia.

Read more