Η Μόνικα τραγουδά στην Ακρόπολη  για τους ήρωες στη μάχη του κορονοϊού [vid]
Η αγαπημένη ερμηνεύτρια από το Ηρώδειο στην Ακρόπολη
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μόνικα τραγουδά στην Ακρόπολη για τους ήρωες στη μάχη του κορονοϊού [vid]

Μόνικα: Στην Ακρόπολη θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Saving the World» που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μόνικα: Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στους ήρωες στη μάχη κατά του COVID-19 σε ολόκληρο τον κόσμο και ιδιαίτερα στο ιατρικό προσωπικό.

Ο φιλανθρωπικός σύλλογος AHEPA-Section Paris-Phaetuse επονομαζόμενος επίσης Daughters of Penelope-Paris, οργανώνει την εκδήλωση αυτή στην Ακρόπολη, όπου η Μόνικα θα ερμηνεύσει το τραγούδι «Saving the World» προς τιμήν των ηρώων στη μάχη ενάντια στον Covid-19 παγκοσμίως

Το τραγούδι «Saving the World» το συνέθεσε η Μόνικα συνέθεσε κατά τη διάρκεια του lockdown. Η πρώτη μετάδοση του «Saving the World» θα πραγματοποιηθεί στις 23 Ιουλίου 2020 στις 7 μ.μ. ώρα Ελλάδος. H ερμηνεία του τραγουδιού θα αναμεταδοθεί στα δελτία ειδήσεων στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, καθώς και στα κοινωνικά δίκτυα (YouTube, Spotify, Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, κλπ.).

Όπως επισημαίνει η πρόεδρος του AHEPA-Section Paris-Phaetuse- Daughters of Penelope Αλεξάνδρα Χρυσοστάλη, όποιος επιθυμεί, θα μπορεί να κάνει μία δωρεά προς υποστήριξη των ελληνικών φορέων παροχής υγείας, όπως τα Νοσοκομεία και τα Κέντρα Υγείας, μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου.

*H AHEPA-Section Paris-Phaetuse είνα φιλανθρωπικός σύλλογος του γαλλικού νόμου 1901, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος συστάθηκε το 2018 στο Παρίσι. O σύλλογος αποτελεί μέλος της ευρύτερης διεθνούς οικογένειας Daughters of Penelope, φιλανθρωπικό σύλλογο γυναικών που ιδρύθηκε το 1929. Αποστολή μας είναι να προωθούμε τον Ελληνισμό, την Παιδεία, την Φιλανθρωπία, την Υπευθυνότητα των Πολιτών, την Οικογένεια καθώς και την Αριστεία. Η δράση μας συνίσταται στην υποστήριξη των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα και στην ενδυνάμωση της αλληλεγγύης μεταξύ των πολιτών για την από κοινού αντιμετώπιση των μελλοντικών προκλήσεων.

Θα είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Συλλόγου: https://daughtersofpenelopeparis.com

Read more