Η Μάιλι Σάιρους είναι νηφάλια εδώ και έξι μήνες
Το ίδιο είχε παραδεχτεί πριν ένα περίπου χρόνο. Ίσως αυτή η φορά να είναι πιο αποτελεσματική
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Μάιλι Σάιρους είναι νηφάλια εδώ και έξι μήνες

Μάιλι Σάιρους: Μετά από μια επέμβαση στις φωνητικές της χορδές και την αναγκαστική αποχή από το αλκοόλ συνεχίζει και παραμένει καθαρή.

Μάιλι Σάιρους: Σε συνέντευξή της στο Variety, η τραγουδίστρια, ανέφερε ότι η εγχείριση της άλλαξε τον τρόπο ζωής, «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα που τον τελευταίο καιρό έζησα έναν νηφάλιο τρόπο ζωής, γιατί ήθελα πραγματικά να ανανεωθώ», δήλωσε η 27χρονη Σάιρους.

«Έκανα ένα μεγάλο χειρουργείο στις φωνητικές μου χορδές τον Νοέμβριο. Πέρασα τέσσερις φρικιαστικές εβδομάδες όπου δεν μου επιτρεπόταν να μιλάω. Ήμουν τόσο εκνευρισμένη που έγραφα σε πίνακα, φωνάζοντας σε όλους και προσπαθώντας να κανονίζω συναντήσεις. Αλλά η διαδικασία με προετοίμασε για μια κατάσταση ηρεμίας». «Είμαι νηφάλια τους τελευταίους έξι μήνες. Στην αρχή, ήταν λόγω της επέμβασης. Αλλά μετά σκέφτηκα πολύ τη μητέρα μου. Η μαμά μου υιοθετήθηκε και κληρονόμησα μερικά από τα συναισθήματα που είχε, τα συναισθήματα εγκατάλειψης. Οι γονείς του πατέρα μου χώρισαν όταν ήταν 3 ετών, οπότε ο μπαμπάς μου μεγάλωσε επί της ουσίας μόνος του».

«Έψαξα πολύ στο ιστορικό της οικογένειας, και βρήκαν πολλές προκλήσεις εθισμού και ζητήματα ψυχικής υγείας. Λοιπόν, περνώντας από αυτή τη διαδικασία διερωτήθηκα «Γιατί είμαι έτσι όπως είμαι; Κατανοώντας το παρελθόν, καταλαβαίνουμε το παρόν και το μέλλον πολύ πιο καθαρά. Νομίζω ότι η θεραπεία, η κάθαρση αυτή είναι υπέροχη» «Η νηφαλιότητα φέρει ένα στίγμα, ειδικά για μένα» προσθέτει «Είναι πολύ δύσκολο γιατί ειδικά όταν είσαι νέος, υπάρχει αυτό το στίγμα ότι δεν είσαι διασκεδαστικός. Είναι σαν να λες «αγάπη, μπορείς να με πεις πολλά πράγματα αλλά ξέρω ότι είμαι διασκεδαστική». Αυτό που απολαμβάνω 100% είναι ότι δεν θέλω να ξυπνάω και να νιώθω γκρινιάρα. Θέλω να ξυπνάω και να νιώθω έτοιμη για τα πάντα» είπε μεταξύ άλλων.

Read more