Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τις μουσικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού στο Άλσος
Την έχουμε συνδέσει με τις καλοκαιρινές συναυλίες
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Ελευθερία Αρβανιτάκη ανοίγει τις μουσικές βραδιές του φετινού καλοκαιριού στο Άλσος

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Τη Δευτέρα 20 Ιουλίου ξεκινά ο κύκλος συναυλιών στο Άλσος για φέτος το καλοκαίρι.

Ελευθερία Αρβανιτάκη: Η αγαπημένη τραγουδίστρια θα ανοίξει τον κύκλο συναυλιών στο Άλσος με όλα τα μεγάλα τραγούδια της.

Εκτός από τις γνωστές και αγαπημένες επιτυχίες της θα τραγουδήσει και τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της “Τα μεγάλα ταξίδια” (μουσική Θέμης Καραμουρατίδης, στίχοι Λήδα Ρουμάνη) που κυκλοφόρησε τον περασμένο Οκτώβριο από την Panik Oxygen.

Το Άλσος είναι ένας χώρος πολιτισμού και ψυχαγωγίας, ένα θέατρο στην καρδιά του πράσινου πνεύμονα της πόλης, είναι έτοιμο με όλα τα μέτρα προφύλαξης και άνεσης των θεατών, να φιλοξενήσει αγαπημένους καλλιτέχνες για μοναδικά συναυλιακά καλοκαιρινά βράδια.

Μαζί της σε μια ειδική συμμετοχή ο νέος ερμηνευτής και σολίστας του βιολιού Παναγιώτης Λάμπουρας, αλλά και οι εδώ και χρόνια συνεργάτες, εξαιρετικοί σολίστες: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κλασσική κιθάρα), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο, πλήκτρα). Μείναμε για πολύ καιρό χωρίς live μουσική, καιρός να ξαναβρεθούμε να τραγουδήσουμε παρέα.

Τοποθεσία:
Άλσος, Ευελπίδων 4, Κυψέλη-Πεδίον του Άρεως

Προπώληση:
www.viva.gr και στα ταμεία του θεάτρου

Πληροφορίες / Κρατήσεις:
Τηλ.: 210 883 1487 | www.toalsos.gr

Read more