Η 50ή επέτειος του Glastonbury θα γιορταστεί ψηφιακά με τις πιο θρυλικές εμφανίσεις
Αναβάλλεται αλλά ελπίζουμε να μας αποζημιώσουν οι online εμφανίσεις
ΜΟΥΣΙΚΗ

Η 50ή επέτειος του Glastonbury θα γιορταστεί ψηφιακά με τις πιο θρυλικές εμφανίσεις

Glastonbury BBC: Το BBC θα γιορτάσει την 50ή επέτειο του Glastonbury δίνοντας μας τη δυνατότητα να απολαύσουμε τι θρυλικές εμφανίσεις αγαπημένων καλλιτεχνών.

Glastonbury BBC: Ο David Bowie, οι Florence and The Machine, οι Rolling Stones και πολλοί άλλοι, έρχονται ψηφιακά επί τη ευκαιρία της 50ης επετείου του θρυλικού φεστιβάλ.

Ήδη τον Μάρτιο, μετά τα νέα της ακύρωσης του φεστιβάλ, οι διοργανωτές είχαν ανακοινώσει ότι αυτό το ψηφιακό event ήταν η μόνη «δυνατή επιλογή» δεδομένου ότι η πανδημία του κορονοϊού είχε φτάσει και στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σε κανονικές συνθήκες το φεστιβάλ θα λάμβανε χώρα στο ιστορικό Worthy Farm, όπως κάθε χρόνο, με headliners τους Paul McCartney, Kendrick Lamar και Taylor Swift. Εφόσον, όμως, ο κορονοϊός ανάγκασε τους διοργανωτές να ακυρώσουν το φεστιβάλ, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί ένα online event, στις 24-28 Ιουνίου, το Σαββατοκύριακο που ήταν προγραμματισμένο το Glastonbury.

Μάλιστα, το BBC θα λανσάρει ένα «ολοκαίνουριο pop-up κανάλι αποκλειστικά για το Glastonbury», που θα προβάλλει ιστορικές εμφανίσεις καλλιτεχνών από προηγούμενες χρονιές. Σήμερα, 12 Ιουνίου προστέθηκαν οι συναυλίες των Ed Sheeran το 2017, των Florence + The Machine στο Pyramid Stage το 2015, αλλά και η εμφάνιση της Lorde το 2017.

Στη συνέχεια θα ανεβούν συναυλίες της Lady Gaga, της Lana Del Rey, της Amy Winehouse, των Radiohead, των Killers, αλλά και των Rolling Stones! Ανακοινώθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ αναμένουμε πολλά ακόμη. Όλες οι συναυλίες θα είναι διαθέσιμες από τις 25 μέχρι και τις 29 Ιουνίου.

Read more