Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο
Σήμερα ο αποχαιρετισμός
ΜΟΥΣΙΚΗ

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα το τελευταίο αντίο

Γιάννης Πουλόπουλος: Σήμερα Τετάρτη θα γίνει η κηδεία του σπουδαίου Έλληνα ερμηνευτή.

Γιάννης Πουλόπουλος: Ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές του ελληνικού τραγουδιού άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 79 ετών, το βράδυ της Κυριακής 23 Αυγούστου.

Ο σπουδαίος ερμηνευτής κατέληξε στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου «Αττικόν», όπου νοσηλευόταν, έπειτα από σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε. Στο πλευρό του είχε πάντα τη γυναίκα του Μπέτυ, που ήταν μαζί από το 1983 και την κόρη του, Αλεξάνδρα.

Η σύζυγός του Μπέτυ Πουλοπούλου συντετριμμένη από το θάνατο του συζύγου της είπε: «Δε μπορώ ακόμη να τον αποχαιρετήσω. Απλώς σκέφτομαι τη ζωή μου χωρίς αυτόν. Τη ζωή μου χωρίς τον Γιάννη. Δε μπορώ να τον αποχαιρετήσω, δυσκολεύομαι ακόμη. Είχε ταλαιπωρηθεί με το πρόβλημα με τα μάτια του. Του έφερε κατάθλιψη αυτή η κατάσταση και όταν ήρθαν κάποια άλλα προβληματάκια στην υγεία του, δεν είχε το κουράγιο να τα πολεμήσει όσο έπρεπε. Έφυγε ήσυχα και λεβέντικα, όπως ήθελε εκείνος. Τα έκανε όπως ήθελε εκείνος. Είχε μια αγνότητα καλοσύνης. Δεν έκανε ποτέ κακό σε άνθρωπο. Στον μόνο άνθρωπο που έκανε κακό ήταν στον εαυτό του. Ήταν ένας καλός άνθρωπος, κάλος πατέρας. Ήταν αγνός για αυτό που ήταν. Τεράστιος τραγουδιστής».

Η κηδεία του Γιάννη Πουλόπουλου θα γίνει σήμερα, Τετάρτη 26 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα από το κοιμητήριο της Κηφισιάς.

Read more