Δημήτρης Σχοινάς: Tο πρώτο βίντεο κλιπ του ταλαντούχου γιου της Καίτης Γαρμπή [vid]
Οικογενειακή υπόθεση
ΜΟΥΣΙΚΗ

Δημήτρης Σχοινάς: Tο πρώτο βίντεο κλιπ του ταλαντούχου γιου της Καίτης Γαρμπή [vid]

Δημήτρης Σχοινάς: Όπως φαίνεται η μουσική παιδεία και το ταλέντο στο σπίτι της Γαρμπή και του Διονύση Σχοινά είναι δεδομένα.

Δημήτρης Σχοινάς: Οι δύο γονείς επιτυχημένοι και ταλαντούχοι μουσικοί.

Ο γιος τους λοιπόν, Δημήτρης Σχοινάς, δεν θα μπορούσε να τραβήξει άλλον δρόμο. Γνωρίζουμε ήδη ότι έχει ταλέντο, γιατί τον έχουμε δει να τραγουδάει στη σκηνή μόνος αλλά και με τους γονείς του.

Μάλιστα, είχε ανέβει στη σκηνή μαζί με τον πατέρα του, πριν από 15 χρόνια, με τον οποίο τραγούδησε το «Δεν Μεγαλώνω»  αλλά έχε βρεθεί και στο πλευρό της Καίτης Γαρμπή, στην επετειακή συναυλία για τα 30 χρόνια στη δισκογραφία στο Κατράκειο Θέατρο τον Σεπτέμβριο του 2019.

Πρόσφατα, έπαιξε και στο παγκόσμιο live streaming concert που διοργάνωσε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς πριν τα Χριστούγεννα.

Το επίσημο ντεμπούτο του Δημήτρη Σχοινά στην ελληνική μουσική σκηνή θα γίνει σε λίγες ημέρες. Η Panik Records θα κυκλοφορήσει το pop τραγούδι του με τίτλο «Όλα Μαζί». Αυτό μας άφησε να καταλάβουμε η περήφανη μητέρα Καίτη Γαρμπή, με το story που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο βίντεο φαίνεται ο Δημήτρης Σχοινάς κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του videoclip. «Το πρώτο του clip. Μεγάλη συγκίνηση. Καλή επιτυχία αγόρι μας» έγραψε η Καίτη Γαρμπή.

Read more