«Ας φιληθούμε πριν το τέλος του κόσμου»: Ζευγάρια διάσημα και μη φιλιούνται σε ένα βιντεοκλίπ για τον κορονοϊό [vid]
Η μοναδική δύναμη του φιλιού
ΜΟΥΣΙΚΗ

«Ας φιληθούμε πριν το τέλος του κόσμου»: Ζευγάρια διάσημα και μη φιλιούνται σε ένα βιντεοκλίπ για τον κορονοϊό [vid]

«Ας φιληθούμε πριν το τέλος του κόσμου»: Tο νέο βιντεοκλίπ του ράπερ Residente, έχει σαν θέμα το φιλί.

«Ας φιληθούμε πριν το τέλος του κόσμου»: To δικό του μήνυμα θέλησε να δώσει μέσα στην πανδημία ο ράπερ Residente, που βρίσκεται σε καραντίνα στο Πουέρτο Ρίκο. Μέσι, Ρίκι Μάρτιν, Μπεν Αφλεκ δίνουν παθιασμένα φιλιά με τους συντρόφους τους για το βιντεοκλίπ του ράπερ Residente.

Το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Antes Que El Mundo Se Acabe» υποδηλώνει ότι προτού έρθει το τέλος του κόσμου «πρέπει να φιληθούμε. Τώρα, όχι μετά». Στο βίντεο κλιπ, διάρκειας 7 λεπτών, παρουσιάζονται 113 ζευγάρια από 80 χώρες του κόσμου – ανάμεσά τους και η Ελλάδα – που μοιράζονται παθιασμένα φιλιά.

Διάσημα ζευγάρια όπως ο Μπεν Άφλεκ με την νέα του σύντροφο Άνα ντε Άρμας, ο Λιονέλ Μέσι με την σύζυγό του Αντονέλα, αλλά και ο Ρίκι Μάρτιν με τον άντρα του Χουάν Γιόζεφ δίνουν παθιασμένα φιλιά διαρκείας.

Το βίντεο κλιπ έχει γίνει viral με 2 εκατομμύρια προβολές μέσα σε 9 ώρες, διήρκεσε 3 εβδομάδες και ενώ αρχικά φαινόταν απλό, τελικά δεν ήταν και τόσο: «Το δυσκολότερο πράγμα ήταν να βρω όλους αυτούς τους ανθρώπους που να θέλουν να φιληθούν κατά την διάρκεια της πανδημίας και ένα φιλί μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο και δεν φιλιούνται όλοι» όπως εξηγεί ο Residente, στο Billboard.

Στο μοναδικό αυτό βίντεο κλιπ, παρουσιάζονται ζευγάρια από όλο τον κόσμο, από όλες τις ηλικίες και τα κοινωνικά στρώματα. Μεταξύ των ατόμων που συμμετέχουν είναι και δύο ζευγάρια από την Ελλάδα, με το ένα να μοιράζεται ένα παθιασμένο φιλί μέσα στην κουζίνα του σπιτιού του, μπροστά στην ανοιχτή πόρτα του ψυγείου και το άλλο μπροστά στην μπαλκονόπορτα.

Read more