Αρίωνας Αβατάγγελος «Θα κάτσω μέσα»: Το viral τραγούδι για την καραντίνα [vid]
Το group Gazoza
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αρίωνας Αβατάγγελος «Θα κάτσω μέσα»: Το viral τραγούδι για την καραντίνα [vid]

Αρίωνας Αβατάγγελος «Θα κάτσω μέσα»: Ο τραγουδιστής που έγινε γνωστός μέσα από το XFACTOR μας χαρίζει ένα πολύ διασκεδαστικό και επίκαιρο τραγούδι με τίτλο «Θα κάτσω μέσα - Corona song».

Αρίωνας Αβατάγγελος «Θα κάτσω μέσα»: Με τη ματιά του μέσου νέου που κάθεται μέσα στο σπίτι αυτές τις ημέρες  και με πολύ χιούμορ, ο Αρίωνας μας κάνει να ξεχαστούμε. Το τραγούδι, που κυκλοφορεί από την Digital Ray Records, μας δείχνει πως περνάει «δημιουργικά» την ημέρα του ο τραγουδιστής. Ο Αρίωνας έχει εμφανιστεί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Αnt1 και της Μάρα Ζαχαρέα στο STAR Channel, ενώ του έχει ήδη ζητηθεί η παρουσία του -μέσω skype– σε πολλές ακόμα εκπομπές.

Απολαύστε το home video του, σε δικούς του στίχους και μουσική.

Τον Αρίων Αβατάγγελο τον γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο X Factor που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Στο ίδιο show συμμετείχε και η Τάνια Μπρεάζου με την οποία έγινα ζευγάρι και ηχογράφησαν μάλιστα και ένα ντουέτο – διασκευή του single της Lady Gaga “Shallow” που ακούγεται μέσα στο soundtrack της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται» με πρωταγωνίστρια την εκκεντρική τραγουδίστρια και τον Bradley Cooper.

Ο Αρίωνας Αβατάγγελος, μας είχε συστηθεί ως lead singer των “Gazoza” στο X FACTOR.

Read more