Αντρέα Μποτσέλι: Θα ψάλλει ζωντανά στο άδειο Ντουόμο
Το τραγούδι του θα δώσει ελπίδα στους πονεμένους Ιταλούς το Πάσχα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντρέα Μποτσέλι: Θα ψάλλει ζωντανά στο άδειο Ντουόμο

Αντρέα Μποτσέλι: Το πρόγραμμα την Κυριακή του Καθολικού Πάσχα στο Μιλάνο, περιλαμβάνει τον διεθνούς αναγνώρισης τενόρο Αντρέα Μποτσέλι.

Αντρέα Μποτσέλι: Ο δήμαρχος του Μιλάνο Μπέπε Σάλα της μεγαλούπολης που έχει χτυπηθεί πιο σοβαρά από την πανδημία του κορονοϊού, ανέφερε:«Προ ημερών επικοινώνησα με τον Αντρέα Μποτσέλι κι απάντησε: παρών. Αυτό σημαίνει πως θα έρθει στο Μιλάνο το Πάσχα. Στις 19.00 (τοπική ώρα, 20.00 ώρα Ελλάδας) στο άδειο Ντουόμο, θα μας παρουσιάσει κάποιες από τις σεπτότερες σελίδες της θρησκευτικής μουσικής».

«Το Ντουόμο θα είναι άδειο, όμως μέσω streaming θα φέρουμε τη φωνή του σε όλον τον κόσμο», εξήγησε ο ίδιος, ενώ το σημερινό φύλλο της εφημερίδας Corriere della Sera φιλοξενεί ανακοίνωση του Μποτσέλι που διευκρινίζει πως η μετάδοση θα γίνει μέσω του YouTube. «Δεν θα είναι μία συναυλία. Θα είναι περισσότερο μία ευκαιρία να προσευχηθούμε όλοι μαζί: μία προσευχή λοιπόν για το Μιλάνο και για τον κόσμο, απέναντι σε ένα γεγονός εντελώς οδυνηρό, τραγικό», «για να διαδώσουμε το μήνυμα του Πάσχα, ένα μήνυμα αγάπης και λύτρωσης», εξηγεί ο ίδιος.

«Η εκκλησία θα είναι άδεια, όμως εμείς θα είμαστε, ελπίζω, ένα αχανές πλήθος διαδικτυακά συνδεδεμένο, χάρη στο Ίντερνετ, ενωμένο από μία σεπτή κλωστή, την πίστη, που είναι πιο δυνατή από οποιαδήποτε εμφανή απόσταση», διαμηνύει ο Μποτσέλι.

Read more