Αντρέα Μποτσέλι κορονοϊός: Νόσησε από κορονοϊό και ήταν «εφιάλτης»
Με ήπια συμπτώματα περιγράφει τον ιό ως «εφιάλτη»
ΜΟΥΣΙΚΗ

Αντρέα Μποτσέλι κορονοϊός: Νόσησε από κορονοϊό και ήταν «εφιάλτης»

Αντρέα Μποτσέλι κορονοϊός: Ο γνωστός Ιταλός τενόρος που τους τελευταίους μήνες τον έχουμε συνδέσει και λίγο με τον κορονοϊό, αποκάλυψε ότι νόσησε και αυτός από τον ιό.

Αντρέα Μποτσέλι κορονοϊός: Όπως ανέφερε νόσησε με ήπια συμπτώματα αλλά χαρακτήρισε την εμπειρία του από το ιό «εφιάλτη».

Ο τενόρος μας αποκάλυψε ότι είχε προσβληθεί από τον κορονοϊό στις αρχές του Μαρτίου και νόσησε με ήπια συμπτώματα. Μιλώντας στην εφημερίδα Corriere della Sera, χαρακτηρίζει την εμπειρία του ως εφιάλτη. Ένα μήνα αργότερα συγκλόνισε το κοινό, ψέλνοντας μέσα στον άδειο καθεδρικό του Ντουόμο της μεγαλούπολης στη Λομβαρδία, την περιοχή που έχει χτυπήσει πιο σοβαρά η πανδημία του κορονοϊού.

«Η εμπειρία μου από τον κορονοϊό; Μια τραγωδία, όλοι μας μολυνθήκαμε στην οικογένεια, με πυρετό, παρότι δεν ήταν πολύ υψηλός, βήχα και φτέρνισμα», δήλωσε στους δημοσιογράφους στην Τοσκάνη. Ο διάσημος τενόρος και η σύζυγός του είχαν μεταβεί στο νοσοκομείο της Πίζας για να δωρίσουν το πλάσμα τους προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε έρευνες για την Covid-19. «Ξεπεράσαμε την ασθένεια πολύ καλά, παρόλο που δυστυχώς χρειάστηκε να ακυρώσω πολλές συναυλίες και αυτό ήταν μια κακή εμπειρία. Ήταν σαν να ζούσα έναν εφιάλτη γιατί ένιωθα ότι δεν είχα πλέον τον έλεγχο της κατάστασης. Ήλπιζα να ξυπνήσω από στιγμή σε στιγμή», πρόσθεσε ο τενόρος.

Ο Μποτσέλι αναφέρθηκε επίσης και στη σταδιακή χαλάρωση των μέτρων στη χώρα. Η άρση των μέτρων ξεκίνησε στις 4 Μαΐου, ενώ ο Μποτσέλι δήλωσε «ευχαριστώ τον Θεό που δεν ήμουν εγώ που έπρεπε να λάβω αποφάσεις». «Δόξα τω Θεώ, δεν είμαι πολιτικός και δεν κλήθηκα να πάρω αποφάσεις, δεν θα ήθελα να είμαι στη θέση αυτού που πρέπει να λαμβάνει αυτές τις αποφάσεις», είπε.

Η «προσευχή» που τραγούδησε στο άδειο Duomo την Κυριακή του Πάσχα προκάλεσε ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στην Ιταλία αλλά και σε όλο τον κόσμο.

Read more