Άννα Βίσση: «Τρομαγμένο μου» – Ένα τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο [vid]
Το τραγούδι έγινε No. 1 στο chart του iTunes σε λιγότερο από 12 ώρες
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άννα Βίσση: «Τρομαγμένο μου» – Ένα τραγούδι για τον Ζακ Κωστόπουλο [vid]

Άννα Βίσση: Το τραγούδι είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Ζακ Κωστόπουλου και τα έσοδα θα διατεθούν για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων της διαλεύκανσης του θανάτου του.

Άννα Βίσση: Το «Τρομαγμένο Μου» είναι μια δίγλωσση μπαλάντα αφιερωμένη στη μνήμη του νεαρού καλλιτέχνη και ακτιβιστή της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Το τραγούδι κυκλοφορεί από την Panik Gold, μαζί με music video, δύο χρόνια μετά το τραγικό συμβάν. Τη μουσική υπογράφει ο Γιώργος Καλογερόπουλος και τους στίχους η Λίνας Δημοπούλου. Η οπτικοποίηση του τραγουδιού, που έγινε No. 1 στο chart του iTunes σε λιγότερο από 12 ώρες από την κυκλοφορία του, υπογράφουν επίσης, ο Γιώργος Καλογερόπουλος και ο Αντώνης Morgan, ενώ τη χορογραφία έχει σχεδιάσει η Εύη Τσακλάνου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω. #τρομαγμένομου #tromagmenomou lyrics by #linadimopoulou music by @the_giokaal musical production and arrangement by @dsiampos @antart_studios @panik_entertainment_group @panik.gold photos and video by @antonismorgan

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Vissi (@annavissiofficial) στις

«Ερμήνευσα ένα τραγούδι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο, τον νεαρό ακτιβιστή και καλλιτέχνη που γράφτηκε από την Λίνα Δημοπούλου και τον Γιώργο Καλογερόπουλο. Η συγκίνηση που μου προκάλεσε το τραγούδι σε σχέση με το αποτρόπαιο τέλος του Ζακ ήταν για μένα ο καταλυτικός λόγος να το κάνω», έγραψε η Άννα Βίσση στην ανάρτηση της στο Instagram.

Τα έσοδα από το «Τρομαγμένο Μου» θα διατεθούν από την Άννα Βίσση για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων για τη διαλεύκανση του θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου.

Read more