Άννα Βίσση: Τραγούδησε στον Ζαν Πολ Γκοτιέ για τα γενέθλιά του [vid]
Η μεγάλη ελληνίδα σταρ είναι πολλά χρόνια φίλη με τον διάσημο σχεδιαστή
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άννα Βίσση: Τραγούδησε στον Ζαν Πολ Γκοτιέ για τα γενέθλιά του [vid]

Άννα Βίσση: Τη μεγάλη επιτυχία της «Με αγάπη» τραγούδησε στον Γάλλο σχεδιαστή στη σύνδεση με skype κατά της διάρκεια της εκπομπής.

Άννα Βίσση: Ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ μέσα από μια πολύ ζεστή συζήτηση με την Άννα Βίσση που είναι και προσωπική του φίλη, δεν παρέλειψε να συγχαρεί την Ελλάδα για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού και μίλησε με θερμά λόγια για τη χώρα μας.

Η Άννα Βίσση αναφέρθηκε και στην γνωριμία της με τον διάσημο Γάλλο σχεδιαστή μόδας, Ζαν-Πολ Γκοτιέ,  στην τηλεοπτική της συναυλία μέσω του MEGA. Ο Γάλλος σχεδιαστής μίλησε με θερμά λόγια την ερμηνεύτρια, ενώ για την κατάσταση με τον κορονοϊό, είπε ότι είναι μια ευκαιρία να δούμε τη ζωή με διαφορετική ματιά.

«Είναι σαν ταινία επιστημονικής φαντασίας. Είναι καλό γιατί μας κάνει να σκεφτούμε διαφορετικά, να αναρωτηθούμε για τη ζωή και το τι συμβαίνει». Στη συνέχεια ο Ζαν-Πολ Γκοτιέ είπε πόσο του έχει λείψει η χώρα μας την οποία επισκέπτεται κάθε χρόνο και συνεχάρη την Ελλάδα για τη διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού.

«Συγχαρητήρια σε όλους τους νοσοκόμους και γιατρούς που έκαναν ότι μπορούσαν. Στην Ελλάδα φροντίζετε τους συνανθρώπους σας, και όχι μόνο τους εαυτούς σας. Συγχαρητήρια Ελλάδα».

Η όμορφη συζήτηση έκλεισε με την Άννα Βίσση να αφιερώνει στον Γάλλο σχεδιαστή μόδας μια από τις επιτυχίες της, το τραγούδι «με αγάπη από μένα», αφού πρώτα του ευχήθηκε χρόνια πολλά που είχε τα γενέθλιά του.

Read more