Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά μαζί σε μια live streaming συναυλία [vid]
Οι συναυλίες είναι το στοιχείο της
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άννα Βίσση: Πρωτοχρονιά μαζί σε μια live streaming συναυλία [vid]

Άννα Βίσση: Οι γιορτινές ημέρες της ταιριάζουν.

Άννα Βίσση: Μετά την λαμπερή της εμφάνιση στον τελικό του J2Us τα Χριστούγεννα, η ελληνίδα σουπερ σταρ μας επιφυλάσσει μια κόμη έκπληξη για την Πρωτοχρονιά.

Η αγαπημένη μας Άννα έρχεται με μια μοναδική live Streaming συναυλία, ανήμερα την Πρωτοχρονιά από το θέατρο Παλλάς. Θα μας χαρίσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και διασκευές-έκπληξη τραγουδιών που αγαπά, εν μέσω των ιδιαίτερων συνθηκών της πανδημίας και του lockdown που διανύουμε. Μία μεγάλη διαδικτυακή συναυλία σε live αναμετάδοση για όλο τον κόσμο, απ’ άκρη σ’ άκρη της γης, για να τραγουδήσουμε όλοι μαζί «Πάει ο παλιός ο χρόνος…».

Η Άννα προσκαλεί και υποδέχεται ως special guest, ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα του κοινού, τον Νίκο Μουτσινά μαζί με την Ματίνα Νικολάου ως Βάνια! Μαζί τους, θα βρεθούν επί σκηνής και άλλοι καλεσμένοι-έκπληξη για να μας ευχηθούν καλή χρονιά με τον δικό τους μοναδικό τρόπο!

Σε μια περίοδο που τα ζωντανά θεάματα – που όλοι έχουμε τόσο ανάγκη – δεν επιτρέπονται, η Άννα Βίσση μαζί με την 13μελη «χρυσή» ορχήστρα της, θα φέρουν τη μουσική και τα διαχρονικά τραγούδια της στα σπίτια μας, για να γιορτάσουμε όλοι μαζί τον ερχομό του 2021.

Οι Θεατρικές Σκηνές δίνουν την δυνατότητα στο κοινό όλης της χώρας, αλλά και στους Έλληνες όλου του κόσμου, να παρακολουθήσουν μια εορταστική παγκόσμια συναυλία σε LIVE αναμετάδοση από το θέατρο Παλλάς, με οικοδέσποινα την μοναδική Άννα Βίσση.

Μια ακόμη έκπληξη της βραδιάς, είναι το Pre-Show event που θα πραγματοποιηθεί, 45 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας, στις 20:15. Αποκτήστε το ειδικό εισιτήριο για το Pre-Show και ζήστε από κοντά το εορταστικό κλίμα της Πρωτοχρονιάς, τη μαγεία της προετοιμασίας και πρωτοχρονιάτικες εκπλήξεις, δίπλα στην αγαπημένη μας Άννα Βίσση.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το πως μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συναυλία.

Read more