Άννα Βίσση: Ο απίστευτος καβγάς με τον Καρβέλα για το «12» [vid]
Νίκο για σένα
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άννα Βίσση: Ο απίστευτος καβγάς με τον Καρβέλα για το «12» [vid]

Άννα Βίσση: Ένα από τα κομμάτια που είναι απόλυτα συνδεδεμένα με το ζευγάρι Βίσση-Καρβέλας είναι η μεγάλη επιτυχία «Δώδεκα»

Άννα Βίσση: Η ιστορία πίσω από το αγαπημένο  μας τραγούδι «Δώδεκα», ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια της Άννας Βίσση βασίζεται στον έρωτα και τους καβγάδες.

Όπως αποκάλυψε η ερμηνεύτρια στην χθεσινή της εκπομπή ,«Το τραγούδι αυτό γράφτηκε εδώ το 1985. Όσο το έλεγα, ο Καρβέλας δεν αντιδρούσε ωραία. Κάναμε ένα μεγάλο καβγά γιατί με πρόσβαλε. Μου είπε ότι “δεν μου σηκώνεις την τρίχα, δεν το ερμηνεύεις όπως θα ήθελα. Θα μάθεις να τραγουδάς;”. Και σηκώθηκε και έφυγε, με παράτησε», θυμήθηκε η Άννα Βίσση.

«Έμεινα όλη τη νύχτα και θυμάμαι ότι είχα κοιμηθεί εδώ. Με πήρε ο ύπνος από την κούραση, πια. Τραγούδα, τραγούδα, δεν μου έβγαινε. Και με ξύπνησε η ηλεκτρική σκούπα μιας κοπέλας που ήρθε να καθαρίσει, γύρω στις 11 το πρωί. Μπαίνω μέσα, τσαντισμένη, λέω “δεν είναι δυνατόν, θα το πω”. Γελάω γιατί θυμάμαι ότι του άρεσε μετά. Με αγκάλιασε, με φίλησε», πρόσθεσε, και το αποτέλεσμα ήταν αυτό που έφτασε σε όλους μας, ένα ξεχωριστό τραγούδι, με μια μοναδική ερμηνεία.

«Νίκο για εσένα», είπε η Άννα Βίσση, λίγο πριν ερμηνεύσει για μία ακόμη φορά το «Δώδεκα».

Read more