Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη τους επίσημη συνεργασία κυκλοφορεί digital
Αγκαλιασμένες στη σκηνή
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άννα Βίσση – Δέσποινα Βανδή: Η πρώτη τους επίσημη συνεργασία κυκλοφορεί digital

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: H ιστορική τους συνάντηση στη σκηνή του Just the 2 of Us δεν μπορούσε να μην έχει συνέχεια.

Άννα ΒίσσηΔέσποινα Βανδή: Η «συμφιλίωση» των δυο ελληνίδων σταρ ήταν ένα από τα γεγονότα της χρονιάς.

Έτσι, η σπουδαία  σύμπραξη τους επί σκηνής που ενθουσίασε το κοινό, ηχογραφήθηκε και κυκλοφορεί από ψηφιακά καταστήματα.

Μάλιστα, μέσα σε 3 ώρες από την κυκλοφορία, έγινε Νo1 στο iTunes chart. Οι δύο καταξιωμένες καλλιτέχνιδες ένωσαν για πρώτη φορά τις φωνές τους στον τελικό του show «Just The 2 Of Us» τον περασμένο Δεκέμβριο. Ερμηνεύοντας μερικές από τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες τους, solo και σε ντουέτα, η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή καθηλώνουν με τις δυνατές ερμηνείες τους και την «εκρηκτική» χημεία τους.

Μεταξύ άλλων, έγινε αμέσως Νo1 trend στο ελληνικό Twitter και μπήκε στο trending του παγκόσμιου Twitter, ενώ όλα τα social media γέμισαν με χιλιάδες αποθεωτικά σχόλια και εκτόξευσε τα νούμερα τηλεθέασης του show στο 40%, το υψηλότερο που σημείωσε ο τελικός.

Παράλληλα, το official video που «ανέβηκε» στο YouTube μπήκε σε λίγες ώρες στις πρώτες θέσεις των trends, μετρώντας σχεδόν 1,5 εκατομμύριο views.

Read more