Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η απάντηση της στους επικριτές της συναυλίας στο φορτηγό [vid & pics]
Η απάντηση στους επικριτές της συναυλίας
ΜΟΥΣΙΚΗ

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η απάντηση της στους επικριτές της συναυλίας στο φορτηγό [vid & pics]

Άλκηστις Πρωτοψάλτη: Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη σχολίασε την επίθεση που δέχτηκε για την κινητή συναυλία στους δρόμους της Αθήνας, πάνω στο φορτηγό.

Άλκηστις Πρωτοψάλτη:  «Το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν”, ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς», ήταν το σχόλιό της για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε από κάποιους για τη συναυλία που πραγματοποίησε με τους μουσικούς της πάνω σε ένα φορτηγό.

Μαζί με τρεις μουσικούς, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη γύρισε τις γειτονιές της Αθήνας με αυτήν την κινούμενη μουσική πλατφόρμα, δίνοντας δύναμη και κουράγιο στους πολίτες που δοκιμάζονται από τον κορονοϊό και παραμένουν για αρκετές εβδομάδες κλεισμένοι στα σπίτια τους. Σήμερα ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου μεταξύ άλλων ευχαριστεί «όλους τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής στα νοσοκομεία» που μάχονται τον κορονοϊό, καθώς και τους «συμπολίτες μου που “άντεξαν” και αντέχουν».

Όπως είπε, «αυτό το πρωινό τρίωρο σε όλες τις γειτονιές της Αθήνας ήταν συγκλονιστικό», υπογραμμίζοντας ότι «ήταν πολύ μεγαλύτερο από εμάς και κανείς μας δεν ήταν προετοιμασμένος για αυτό που έγινε». Και πρόσθεσε: «Η μουσική προσφέρει ασύλληπτα συναισθήματα, συναισθήματα μεγατόνων, που έφυγαν και μας αγκάλιασαν από τα μπαλκόνια, τις ταράτσες και τις αυλές στις γειτονιές της Αθήνας…». «Η Αγάπη η πιο σπουδαία λέξη στην εποχή μας», στέλνει μήνυμα στους επικριτές της και σε όσους σχολίασαν με αρνητικό τρόπο την κινητή συναυλία της πάνω σε φορτηγό στις γειτονιές της Αθήνας, λέγοντας: «Όσο για το δηλητήριο που έσταξε από κάποιους που δεν “κατάλαβαν”, ας χρησιμοποιηθεί για ιατρικούς σκοπούς».

Αυτή η κινητή συναυλία ήταν μια ιδέα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Δήμου Αθηναίων. Το φορτηγό πέρασε μεταξύ άλλων και από το Μέγαρο Μαξίμου, όπου βρισκόταν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης. Μια από τις δυνατές στιγμές ήταν η στάση στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου «Σωτηρία», όπου η Άλκηστις Πρωτοψάλτη τραγούδησε «Η Σωτηρία της Ψυχής».

Read more