Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπήρξα ακριβοπληρωμένο στέλεχος και φθηνή παρουσιάστρια» [vid]
Για την κόντρα της με τις Σφήκες και τα τηλεοπτικά δρώμενα μίλησε η δημοσιογράφος
LIFESTYLE

Ζήνα Κουτσελίνη: «Υπήρξα ακριβοπληρωμένο στέλεχος και φθηνή παρουσιάστρια» [vid]

Ζήνα Κουτσελίνη: Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο πλατό του The 2Night Show για δεύτερη φορά.

Ζήνα Κουτσελίνη: Η πρώτη της επίσκεψη δεν είχε και μεγάλη επιτυχία μετά την παρεξήγηση που είχε με τις «Σφήκες»

Το βράδυ της Τετάρτης όμως, όλα πήγαν καλά και η Ζήνα μίλησε για όλα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μίλησαν για το ξεκίνημα και την πορεία της στον χώρο της δημοσιογραφίας αλλά και τον κόσμο της τηλεόρασης, στον οποίο θεωρεί ότι τα τελευταία χρόνια γίνονται τεράστιες εκπτώσεις.

«Το τελευταίο διάστημα κάποιοι κάνουν εκπτώσεις στην τηλεόραση, για το χρήμα έχουν κάνει πολλά, έχουν εξευτελίσει την αξιοπρέπειά τους», είπε. «Αυτό που βλέπει ο κόσμος στην τηλεόραση αυτό είμαι εγώ. Στο control έπρεπε να είμαι ηγέτης. Δεν έχω μιλήσει σε άνθρωπο που έχει δουλέψει άσχημα. Αν έχω μιλήσει σε κάποιον σκληρά είναι γιατί τεμπέλιασε».

Με την εμπειρία που έχει πέρασε στη συνέχεια στην κριτική γνωστών προσώπων που πρωταγωνιστούν αυτή την περίοδο στην τηλεόραση. Πώς σχολίασε την Ιωάννα Μαλέσκου, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τη Δανάη Μπάρκα;

Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν μπόρεσε όμως να μην μιλήσει και για την Ελένη Μενεγάκη και να σχολιάσει την αποχώρηση της από την τηλεόραση:

«Η Ελένη είναι ο εξυπνότερος άνθρωπος στην τηλεόραση. Έχει φύγει την καλύτερη χρονιά και θα επιστρέψει την καλύτερη χρονιά. Εμείς θα έχουμε μαλλιοτραβηχτεί μέχρι τότε κι εκείνη θα είναι μία χαρά».

Φυσικά, άφησαν για το τέλος για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με τις «Σφήκες».

«Επειδή δεν είμαι της κωλοτούμπας, επειδή σέβομαι τα τρία αυτά κορίτσια που ξεκινούν τώρα στην τηλεόραση έχω να πω ότι όλα αποκτούν υπεραξία όταν σεβαστείς την πορεία του άλλου ακόμα κι αν ο άλλος είναι μια πόρνη. Αν ήμουν πόρνη θα ήθελα να έχω κι άλλο σεβασμό. Υπερέβησαν τα εσκαμμένα, με ενόχλησε ένα ερώτημα της Χρύσας Κατσαρίνη. Με ρώτησε αν βλέπω το Tik Tok και λέω “ναι” και μου λέει σήκω να μας κάνεις ένα χορευτικό. Ε, δεν είμαι μαϊμού κοπελίτσα μου», είπε φανερά ενοχλημένη από αυτά που συνέβησαν μεταξύ τους.

Read more