Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου [vid]
Το περιστατικό συνέβη πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της εκπομπής
LIFESTYLE

Ζήνα Κουτσελίνη: Γιατί αποχώρησε από την εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου [vid]

Ζήνα Κουτσελίνη: Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δεν ολοκλήρωσε τη συνέντευξη με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποχώρησε πριν το γύρισμα.

Ζήνα Κουτσελίνη: Ο λόγος είναι μάλλον κάτι που ειπώθηκε όταν η παρουσιάστρια μπήκε στο δωμάτιο με τις «Σφήκες».

Το ιδιαίτερο περιστατικό συνέβη το βράδυ της Τρίτης, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το The 2night Show. Η Ζήνα Κουτσελίνη, η οποία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, πριν την συνέντευξη του Γρηγόρη Αρναούτογλου πέρασε από το δωμάτιο με της Σφήκες. Εκεί υπήρξε κάποια εμπλοκή μεταξύ της παρουσιάστριας και των τριών κοριτσιών που την ανάγκασε να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν τόσο στην εκπομπή «Πρωινό», όσο και στην εκπομπή «Ευτυχείτε»  στο δωμάτιο με τις Σφήκες πρέπει η Ζήνα Κουτσελίνη να αισθάνθηκε πολύ άβολα, ειπώθηκε κάτι το οποίο την έθιξε με αποτέλεσμα να μην θελήσει να συνεχίσει. Διευκρίνισε ότι εκτιμά τον Γρηγόρη, αλλά αυτό που συνέβη ήταν αδιανόητο για τη δική της αξιοπρέπεια και για τη δική της δημοσιογραφική οντότητα και την ύπαρξή της».

Η Κατερίνα Καινούργιου από τη μεριά της τόνισε ότι, «Για να αποχωρήσει η Ζήνα από τα γυρίσματα έγινε κάτι σοβαρό. Η Ζήνα ξέρει πολύ καλά να χειρίζεται καταστάσεις».

Read more