Ζέτα Μακρυπούλια: «Παρακολουθώ φανατικά  «Άγριες μέλισσες» – Το Ρουκ Ζουκ είναι το σπίτι μου» [vids]
Δηλώνει πολύ ευχαριστημένη αυτή τη στιγμή από τα επαγγελματικά της
LIFESTYLE

Ζέτα Μακρυπούλια: «Παρακολουθώ φανατικά «Άγριες μέλισσες» – Το Ρουκ Ζουκ είναι το σπίτι μου» [vids]

Ζέτα Μακρυπούλια: Η όμορφη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show.

Ζέτα Μακρυπούλια: Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε η ηθοποιός.

Μίλησε για την πανδημία και για την καριέρα της, για το Ρουκ Ζουκ και για την καθημερινότητά της. Η Ζέτα Μακρυπούλια αποκάλυψε ότι παρακολουθεί φανατικά τη σειρά «Άγριες μέλισσες» και εξομολογήθηκε ότι κάποτε την απέρριψαν λέγοντάς της ότι δεν είναι το «κορίτσι της διπλανής πόρτας».

«Κάποτε μου είχαν πει ότι δεν είμαι ακριβώς το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Έτσι μου είχαν πει για έναν ρόλο κάποτε. Ήταν για ένα άλλο κανάλι, αλλά για σίριαλ που παίζεται ακόμα. Θα ήμουν εγώ και ένας σύντροφος. Θα κάναμε ένα ζευγάρι. Ίσως αυτός που μου το είπε θεωρεί ότι βγαίνω πάντα έτσι έξω».

Στο παιχνίδι που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1, το Ρουκ Ζουκ η Ζέτα Μακρυπούλια αναφέρθηκε ιδιαίτερα ότι ήταν ένα όνειρο ζωής: «Αυτό το παιχνίδι το αγαπούσα από μικρή. Το ζητούσα αυτό το παιχνίδι και το έχω συζητήσει με διάφορα κανάλια μέχρι να φτάσουμε εδώ που έγινε. Είμαι πολύ ευτυχισμένη που έχω το Ρουκ Ζουκ, ειδικά τώρα. Με όλο αυτό το πράγμα που έχει συμβεί, το Ρουκ Ζουκ είναι το φάρμακό μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω εκεί, και νεύρα να έχω και στενοχωρημένη να είμαι, να μην αλλάξει η διάθεσή μου».

«Επίσης μου αρέσει αυτή η επαφή που έχω αναπτύξει με τον κόσμο, γιατί ξέρεις ότι δεν είμαι πολύ κοινωνική… Είμαι ένας άλλος άνθρωπος στο Ρουκ Ζουκ! Δεν με αναγνωρίζω. Νιώθω πολύ σαν το σπίτι μου. Έχω καταλάβει ότι αν δεν λυθούν οι παίκτες η εκπομπή θα είναι στεγνή».

Η Ζέτα Μακρυπούλοια έπαιξε στο τέλος με τον Γρηγόρη και τις Σφήκες ένα «αυτοσχέιδιο» Ρουκ Ζουκ με τη λέξη «μπάμια» και χάρισαν στιγμές γέλιου στο τηλεοπτικό κοινό.

Read more