Ζέτα Δούκα: Πως αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 41 [vid]
Είναι μία πολύ ευτυχισμένη μαμά
LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα: Πως αποφάσισε να γίνει μητέρα στα 41 [vid]

Ζέτα Δούκα: H ηθοποιός μίλησε για τη μητρότητα στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και τη Νάντια Κοντογεώργη.

Ζέτα Δούκα: Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση της να γίνει μητέρα στα 41 της χρόνια, πράγμα που ξάφνιασε και την ίδια αφού μέχρι τα 40 ήταν κάτι που δεν είχε σκεφτεί.

«Έως τα 40 μου έλεγα πως δεν θα γίνω μητέρα, πως δε θέλω παιδί, πως άλλοι άνθρωποι είναι γεννημένοι για να γίνουν γονείς και ότι εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς, δεν ήθελα να πάρω την ευθύνη».

«Και μία ωραία πρωία, αφού τα πάτησα τα 40, μη σου πω και τα 41, μου ήρθε κατακούτελα. Κάπως το σύστημά μου άρχισε κι έβλεπα μωρά. Λες κι ήθελα να τα πάρω όλα στο σπίτι μου και να τα μεγαλώσω. Και εγώ είχα ξαφνιαστεί. Κάπως έτσι είναι. Νομίζω ότι οι γυναίκες αποφασίζουμε πότε θα γίνουμε μητέρες και όταν σε αυτόν τον δρόμο και σε αυτήν την απόφαση, ακριβώς τη στιγμή που τη νιώθουμε αυτή την ανάγκη, βρεθεί και ένας άνθρωπος που μπορεί να σε εμπνεύσει περισσότερο, τότε γίνεται».

Η Ζέτα Δούκα και ο σύντροφός της Μιχάλης Χατζηαντωνάς απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, μια όμορφη κορούλα πριν από τέσσερα χρόνια περίπου, το 2016. η ηθοποιός ανέφερε ότι η επιλογή τους ήταν πολύ συνειδητοποιημένη.

Το πόσο όμως απολαμβάνει τη μητρότητα φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Είμαι 40 χρονών και πρέπει να δω τι θα κάνω…

Δεν ήθελα να πω ότι το εγκαταλείπω αν δεν το προσπαθήσω φυσιολογικά», είχε δηλώσει σχετικώς σε παλαιότερη συνέντευξή της σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

«Ήταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε παιδί. Το πρότεινα εγώ γιατί ο Μιχάλης έχει χρόνο να σκεφτεί για το πότε θα γίνει πατέρας. Είναι μικρότερος σε ηλικία από εμένα. Είναι 34 ετών. Αυτό που σκέφτεται είναι πρώτα πώς θα φτιάξει την επαγγελματική του ζωή. Σαν πατέρας νομίζω ότι θα είναι καταπληκτικός. Εγώ ήμουν πολύ αρνητική στο να γίνω μητέρα. Μέχρι και πριν από έναν χρόνο. Και ακόμα σκέφτομαι την τεράστια ευθύνη που έχεις φέρνοντας στον κόσμο ένα παιδί», είχε εκφράσει πριν από ορισμένα χρόνια.

Read more