Ζέτα Δούκα: «Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι» [vid]
Μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της πέρασε η ηθοποιός
LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα: «Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι» [vid]

Ζέτα Δούκα: Για το πρόβλημα της υγείας της που είχε αίσιο τέλος μίλησε η ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό».

Ζέτα Δούκα: Εκτός από την ίδια όμως πρόβλημα είχε και η μητέρα της. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος αυτή για μένα. Μετά το Πάσχα είμαι περισσότερο χρόνο στα νοσοκομεία παρά στο σπίτι», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Η μητέρα μου ήταν κάτι το οποίο το γνωρίζαμε ότι έπρεπε να κάνει. Έκανε αντικατάσταση δύο βαλβίδων, ήταν ένα χειρουργείο ανοιχτής καρδιάς, το οποίο πιστεύαμε ότι έχει λίγη παράταση ακόμα, ότι δεν θα φτάσουμε στο έσχατο σημείο μέσα στην καραντίνα, όπως και έγινε. Πιθανότατα η χρονοτριβή λίγων ημερών να της είχε στοιχίσει τη ζωή», είπε η Ζέτα Δούκα στην κάμερα της εκπομπής.

Για το πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε στην ίδια, είπε τα εξής: «Το δικό μου ήταν απρόοπτο και μάλλον ήταν απόρροια όλης αυτής της δύσκολης ψυχολογικής κατάστασης την οποία πέρασα και ξέσπασε εκεί. Κάποια ευρήματα τα οποία είχα, μεγάλωσαν και έπρεπε να αφαιρεθούν. Πήγα να εξετάσω τα ορμονικά μου και τελικά βρήκα ότι ήταν ένας διπλασιασμός κάποιων ευρημάτων που είχα εδώ και κάποιους μήνες. Διπλασιάστηκαν μέσα σε έξι μήνες και δημιούργησαν ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα και έπρεπε να αφαιρεθούν επειγόντως».

Η πρόληψη πραγματικά σώζει ζωές όπως είχε αναφέρει και η ίδια σε ανάρτηση που έκανε από το νοσοκομείο.

Read more