Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση μετά το χειρουργείο – Γιατί μπήκε [pics]
Μια επέμβαση προληπτικού χαρακτήρα
LIFESTYLE

Ζέτα Δούκα: Η ανάρτηση μετά το χειρουργείο – Γιατί μπήκε [pics]

Ζέτα Δούκα: Μια ανάρτηση από το νοσοκομείο ήταν αρκετή για να ανησυχήσουν οι θαυμαστές της ηθοποιού.

Ζέτα Δούκα: Η ηθοποιός μπήκε σε μια όχι και τόσο ευχάριστη περιπέτεια όταν κάνοντας έναν έλεγχο ρουτίνας βρέθηκε κάτι που θα έπρεπε να αφαιρεθεί με χειρουργική επέμβαση.

Η Ζέτα Δούκα σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram έδειξε τις φωτογραφίες από το νοσοκομείο που έκανε μια επέμβαση, η οποία ευτυχώς πήγε καλά. Μαζί είναι και ο σύζυγός της, Μιχάλη Χατζηαντωνάς αλλά και η μητέρα της που δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της.

«Η πρόληψη σώζει ζωές!», γράφει η Ζέτα Δούκα στην ανάρτησή της και συνεχίζει…

«Οι καθημερινοί ρυθμοί της ζωής μας και ιδίως αυτό που περάσαμε το τελευταίο τρίμηνο, συχνά μας απομακρύνουν από αυτά που είναι σημαντικά να κάνουμε προκειμένου να έχουμε υγεία.

Κι όμως, για να είμαστε πραγματικά καλά Και να μην τρέχουμε τελευταία στιγμή να σώσουμε ό,τι μπορούμε, πρέπει να προστατεύουμε τον εαυτό μας, κάνοντας τις απαραίτητες εξετάσεις ελέγχοντας την κατάσταση του, ακολουθώντας τις συμβουλές του γιατρού μας.

Ιδιαιτέρως εμείς οι γυναίκες, και σε αυτήν την ηλικία στην οποία βρίσκομαι εγώ, ο έλεγχος του αναπαραγωγικού μας συστήματος και των μαστών μας, καλό είναι να γίνεται κάθε εξάμηνο!

Την προηγούμενη βδομάδα, από έναν απλό έλεγχο ρουτίνας, οδηγήθηκα στο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσω, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάτι που ούτε φανταζόμουν ότι υπάρχει και μου δημιουργεί πρόβλημα! Είναι από αυτά που χαρακτηρίζεις σαν αστροπελέκια στη ζωή σου και μόνο έτσι πρέπει να τα αντιμετωπίσεις…

Ευτυχώς, και σε αυτή την επείγουσα κατάσταση, είχα συμμάχους αποφασιστικούς κι αποτελεσματικούς!

Καταρχάς, τον γυναικολόγο μου, Ηλία Χιντιπά, που έχει το σθένος και την καθαρή σκέψη να φέρεται αναλόγως στα δύσκολα (όπως στον 26ωρο τοκετό μου που περάσαμε μαζί!), διατηρώντας παράλληλα τον καθησυχαστικό και γλυκό χαρακτήρα που με κάνει να τον εμπιστεύομαι και να τον αγαπώ τόσο πολύ! Τον ευχαριστώ από καρδιάς!

Τέλος, θέλω να πω στον άντρα μου, την οικογένεια μου και τους φίλους μου που έστελναν δύναμη διακριτικά κι από μακριά- καθότι κορονοϊός- ότι τους αγαπώ».

Read more