Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μια φωτογραφία από τα παλιά με μαγιό – Είναι σίγουρα size 0 [pic]
Ένα throwback για την ανατρεπτική Ζενεβιέβ
LIFESTYLE

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Μια φωτογραφία από τα παλιά με μαγιό – Είναι σίγουρα size 0 [pic]

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Είναι από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν αμέσως μέσα από το show μόδας GNTM.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η κριτής πλέον του GNTM, μπορεί να έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από το show αλλά στο χώρο της μόδας ήταν ήδη γνωστή.

Η  Ζενεβιέβ Μαζαρί, είναι ανατρεπτική, είναι αυθεντική και έχει πολύ χιούμορ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε στον Καναδά Art and Design και στη συνέχεια εργάστηκε σε κορυφαία περιοδικά μόδας ως junior editor. Στη συνέχεια συνεργάστηκε με τη Βίκυ Καγιά στο fashion workshop ως καθηγήτρια μόδας.

«Όταν ξεκίνησα να δουλεύω με τον Νικόλα Γεωργίου, ήμουν το γαλλικό small. Είχα την τύχη να έχω αυτές τις αναλογίες, που είναι δύσκολο να τις πετύχεις. Ως πιτσιρίκα, λοιπόν, βρέθηκα να κάνω τα fittings. Τότε ερωτεύτηκα το πατρόν και μπήκα στη διαδικασία να το μάθω. Έγινα φίλη με τον Βαγγέλη Κύρη και ήθελε να με φωτογραφίζει. Δεν έχω δουλέψει ως μοντέλο. Ως fashion editor, βρέθηκα να κάνω κι αυτό», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στη Lifo.

Η Ζενεβιέβ δουλεύει και ως creative director στο Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά, όπου διδάσκει στους πρωτοετείς τη δομή μιας κολεξιόν, πάντα παραλληλίζοντας τα ελληνικά με τα διεθνή δεδομένα, και με τους δευτεροετείς συζητά τα concepts, τη χρωματολογία, την υφασματολογία και άλλες παραμέτρους του σχεδίου μόδας.

Το 2015 παντρεύτηκε τον Βασίλη Καρύδη στην Κίμωλο και σήμερα έχουν δύο παιδιά, τη Ροζαλία που είναι 9 ετών και τον Μιχάλη 4 ετών. Αυτό που δεν γνωρίζει κανείς είναι ότι ενώ είχαν πάει διακοπές στην Κίμωλο και είχαν σχέση πολλά χρόνια, αποφάσισαν να παντρευτούν εκεί, μόνοι τους, με παρανυφάκι την κόρη τους.

Το 2003 η Ζενεβιέβ Μαζαρί είχε βρεθεί στην Κόστα Ρίκα όπου ζούσε περιστασιακά για 3 χρόνια.

Φέτος, η Ζενεβιέβ στο GNTM θα έχει και τον ρόλο του κριτή.

Η Σάσα Σταμάτη ξεφύλλισε στην εφημερίδα On Time το άλμπουμ της ζωής της Ζενεβιέβ, από το οποίο προέκυψε και μια υπέροχη φωτογραφία της από τα νεανικά της χρόνια.

Όπως έχει πει και η ίδια, τότε ήταν πολύ αδύνατη, το γαλλικό small!

Read more