Υρώ Μανέ: Ποζάρει με την πανέμορφη κόρη της [pics]
Εξαιρετική ηθοποιός που διατηρεί χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή
LIFESTYLE

Υρώ Μανέ: Ποζάρει με την πανέμορφη κόρη της [pics]

Υρώ Μανέ: Σε μια σπάνια φωτογραφία με την κόρη της, είδαμε την ηθοποιό στο Ηρώδειο.

Υρώ Μανέ: Είναι μια πολύ αγαπητή και ταλαντούχα ηθοποιός με πολλές συμμετοχές σε θεατρικές παραστάσεις και επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές.

Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε ως Φλώρα Μητροπούλου, σύζυγο Αχιλλέα και παράνομη φιλενάδα Αλέκου στη θρυλική πλέον σειρά «Εγκλήματα». Αλλά και μετά από αυτόν τον ρόλο σε πολύ επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Ρένα» το οποίο παίχτηκε στις θεατρικές αίθουσες για δυο χρονιές.

Παρ’ όλα αυτά, η αγαπημένη ηθοποιός φρόντισε να μην εκθέσει ποτέ την οικογένειά της στα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και γνωρίζουμε ελάχιστα γι’ αυτή. Η Υρώ Μανέ έχει μια πανέμορφη κόρη, τη Φαίδρα Νταϊόγλου, η οποία έχει πολλά καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα αλλά κυρίως ασχολείται με τον χορό. Μαμά και κόρη πόζαραν μαζί στο Ηρώδειο, και είδαμε ότι είναι μια καλλονή.

Η νεαρή Φαίδρα, ασχολείται με το χορό, ενώ έχει συμμετάσχει σε πολλές παραστάσεις, με μεγάλη επιτυχία. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες της όπου φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει το όμορφο χαμόγελο της μητέρας της!

Read more