Χρυσούλα Διαβάτη – Δύο ξένοι: Οι λόγοι που η σειρά έχει ακόμα υψηλή τηλεθέαση [vid]
Η ηθοποιός έχει μια μακρά πορεία στο θέατρο
LIFESTYLE

Χρυσούλα Διαβάτη – Δύο ξένοι: Οι λόγοι που η σειρά έχει ακόμα υψηλή τηλεθέαση [vid]

Χρυσούλα Διαβάτη – Δύο ξένοι: Πρωταγωνίστησε στη σειρά των 90s που άφησε ιστορία.

Χρυσούλα Διαβάτη – Δύο ξένοι: Είναι μια από τις πιο καταξιωμένες ηθοποιούς της εποχής μας. «Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μια εποχή, και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι’ αυτό και θα μείνει κλασικό», τόνισε μιλώντας για το γνωστό σίριαλ του Mega.


Η ηθοποιός σε συνέντευξή της στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη μίλησε για όλα. Για τον γνωστό λοιμωξιολόγο Σωτήρη Τσιόδρα, για την επιστροφή των «Δύο ξένων» στον τηλεοπτικό αέρα του Mega channel, ενώ εξήγησε γιατί διαφωνεί με την τακτική οι θεατρικές παραστάσεις να παίζονται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο.

«Μια χαρά στο σπίτι» δηλώνει πως βιώνει την καραντίνα λόγω του επιθετικού ιού. Ωστόσο επισημαίνει ότι «το μόνο κακό είναι ότι ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος. Μένω μέσα στο σπίτι μου με την οικογένειά μου και περνάμε ωραία με διαβάσματα, μαγειρικές και ζυμώματα. Είμαι μια νοικοκυρά που δεν μου μένει χρόνος να ξεκουραστώ», αναφέρει στο «Secret». Η ίδια σχολιάζει και τον εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας στη μάχη κατά του Covid-19, χαρακτηρίζοντάς τον «σπουδαίο». «Πολύ καλός επιστήμονας. Καλά κάνει η κυβέρνηση και τον ακούει. Και αυτό ήταν το μυστικό, αυτό ήταν το έξυπνο της κυβέρνησης, ότι άκουσε ανθρώπους σοφούς και σωστούς».

Η κουβέντα πηγαίνει και στα τηλεοπτικά πράγματα, με τη Χρυσούλα Διαβάτη να σχολιάζει την ιδιαίτερα επιτυχημένη σειρά, στην οποία συμμετείχε και η ίδια, που επέστρεψε στη συχνότητα του Mega. «Τότε γινόταν χαμός. Και τώρα ακόμα έχουμε φανς από τους “Δύο ξένους”. Μικρά παιδιά το βλέπουν τώρα. Το σίριαλ αυτό άφησε ιστορία και εποχή και ο λόγος είναι ότι είναι ένα διαχρονικό σίριαλ, δεν ανήκει σε μια εποχή, και ο λόγος του Ρήγα ήταν διαχρονικός, γι’ αυτό και θα μείνει κλασικό. Και οι ηθοποιοί ήταν πολύ σωστοί στους ρόλους τους. Ήταν πάρα πολύ όμορφο», εξήγησε και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις της όσον αφορά τη συμμετοχή της σε κάποια παραγωγή της τηλεόρασης.

«Έχω κάνει έναν ‘‘πιλότο’’ με Κύπριους, πολύ αγαπητούς, που συνεργάστηκα μαζί τους. Έκανα κάτι στη Λευκωσία πέρσι και είχε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίστηκα λοιπόν με τον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς -πολύ καλά παιδιά-, πέρασα πολύ όμορφα και με φώναξαν φέτος και κάναμε έναν ‘‘πιλότο’’ σε κάτι καινούργιο που ετοιμάζουν. Το γυρίσαμε κάπου στον Δομοκό και μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα θα δούμε τι θα γίνει», ανέφερε.

Όσο για τις θεατρικές παραστάσεις που παίζονται στην τηλεόραση και στο Διαδίκτυο αυτή την περίοδο, η γνωστή ηθοποιός διαφωνεί. «Αυτό είναι λάθος για μένα», εξήγησε και συμπλήρωσε: «Όταν μια παράσταση μεταφέρεται στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο, πάντα χάνει και από ήχο και από διάφορα – δεν γίνεται να είναι το ίδιο. Το θέατρο είναι κάτι ζωντανό. Ο θεατής επιλέγει τι θα δει πάνω στη σκηνή. Στην τηλεόραση του επιβάλλεις εσύ τι θα δει. Δεν μπορεί να δει τη γενική εικόνα. Καμία σχέση. Το θέατρο είναι ένας αέρας, είναι εκείνη τη στιγμή που παίζεται. Καταστρέφονται έτσι οι καλές δουλειές όταν τις μεταφέρουν στην τηλεόραση ή στο Διαδίκτυο. Άλλωστε οι τεχνολογίες είναι για άλλους σκοπούς, δεν είναι για το θέατρο».

Read more