Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα νέο σενάριο
Πάντα δημιουργικός και με καινούρια πλάνα
LIFESTYLE

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με ένα νέο σενάριο

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Για το καινούριο σενάριο που ετοιμάζει μίλησε ο αγαπημένος ηθοποιός, σεναριογράφος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ο ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης  ετοιμάζεται να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Για τα καινούρια του σχέδια μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στη Δανάη Μπάρκα και την υπόλοιπη παρέα της με αφορμή την τηλεοπτική σειρά «Κλείσε τα μάτια» που επέστρεψε χθες και πάλι στο MEGA.

Όπως δήλωσε, είναι πολύ πιο δημιουργικός σε αυτήν την καταντίνα. Όσον αφορά στο «Κλείσε τα μάτια», ανέφερε ότι το είδε αποσπασματικά αλλά συνήθως δεν του αρέσει να βλέπω τα πράγματα που έχει κάνει στο παρελθόν καθώς όπως τόνισε: «Βλέπω συνεχώς τα λάθη που έχω κάνει».

«Αυτό που μου αρέσει είναι ότι σου ξυπνάει ένα πολύ τρυφερό συναίσθημα, όταν θυμάσαι την μέρα που έκανες εκείνο το γύρισμα, τη μέρα που ήσουν με εκείνο τον ηθοποιό. Θυμάσαι κομμάτια της προσωπικής σου ζωή μέσα από τη δουλειά» συμπλήρωσε ο ηθοποιός.

Αυτή την περίοδο ο Παπακαλιάτης θα τελείωνε τα γυρίσματα της ταινίας που ετοιμάζει αλλά η πανδημία άλλαξε τα σχέδια του.

«Λόγω της κατάστασης έχει καθυστερήσει αυτό το πρότζεκτ και όλοι περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει» ανέφερε ο ίδιος και συνέχισε: «Γράφω ένα τηλεοπτικό σενάριο αλλά είμαι στο κομμάτι των συζητήσεων για που, πώς και πότε θα υλοποιηθεί αυτό. Αυτή τη στιγμή είμαι στη φάση γραψίματος».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε ακόμα και στην αποδοχή που θέλει κάθε καλλιτέχνης να έχει από όσο το δυνατό μεγαλύτερη μερίδα του κοινού.

«Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους καλυμμένους. Είτε αυτό έχει σχέση με το ταλέντο ή όχι. Σημασία έχει πόσο σε αφορά το θέμα της αποδοχής. Είμαι σε μια ηλικία που βρίσκω ουσία και σε άλλα πράγματα εκτός δουλειάς. Σε μικρότερη ηλικία το πάλευα συνέχεια και προσπαθούσα να αποδείξω ότι αξίζει αυτό που κάνω. Το οποίο ήταν πολύ λογικό. Σήμερα θα παλέψω αλλά για να φτιάξω κάτι που θα αρέσει πάρα πολύ και σε εμένα» κατέληξε ο ίδιος.

Read more