Χάρης Χριστόπουλος – Αnita Brand: Μαμά και μπέμπης πήραν εξιτήριο [pics]
Στην ηρεμία του σπιτιού τους θα βρεθούν σήμερα η Anita και ο γιος της
LIFESTYLE

Χάρης Χριστόπουλος – Αnita Brand: Μαμά και μπέμπης πήραν εξιτήριο [pics]

Χάρης Χριστόπουλος - Αnita Brand: H πανευτυχής μαμά και το επτά ημερών μωρό της επιστρέφουν σήμερα στο σπίτι τους.

Χάρης Χριστόπουλος – Αnita Brand: Κατά την έξοδο τους από το μαιευτήριο οι πανευτυχείς γονείς έβγαλαν μια φωτογραφία με τον μπέμπη και τον γιατρό τους.

Το μωρό τους ήρθε στον κόσμο πριν από επτά ημέρες ακριβώς και σήμερα ήρθε η μέρα που θα μεταφερθεί μαζί με τους γονείς του στο σπίτι τους. Η Anita Brand με τον γιο της αγκαλιά και τον Χάρη Χριστόπουλο, πόζαραν χαμογελαστοί παρέα με τον γιατρό που έφερε το παιδί τους στον κόσμο.

«Πόσο γρήγορα περνούν η μέρες. Σήμερα ήδη κλείνουμε μια βδομάδα με το μπεμπουλινη μας και έχω να πω ένα τελευταίο αλλά τεράστιο ευχαριστώ, το πιο σημαντικό ευχαριστώ, στον αγαπημένο γιατρό μας», έγραψε μεταξύ άλλων η Anita Brand.

Η ίδια μας ενημέρωσε ότι ο τοκετός της ήταν φυσιολογικός και ο μικρός της γιος ήρθε στον κόσμο «με έναν πόνο» όπως της εύχονταν όλοι προτού μπει στο μαιευτήριο. «Χωρίς εσάς δεν θα ήταν το ίδιο. Νομίζω το χαμόγελο μας τα λέει όλα», είπε η Anita Brand.

«Εύχομαι του χρόνου να ξανασυναντηθούμε» σημείωσε η ίδια στην τελευταία της ανάρτηση από το μαιευτήριο στο Instagram, εκφράζοντας προφανώς την επιθυμία της για ένα ακόμη παιδί.

Η πρώτη εγκυμοσύνη της Anita Brand ανακοινώθηκε στον αέρα της εκπομπής “Happy Day” στην οποία συμμετείχε ο Χάρης Χριστόπουλος στις 30 Μαρτίου.

Read more