Χάρης Βαρθακούρης: Μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή – Έτσι γνώρισε την Αντελίνα [pic]
Μετά από το μοιραίο like το ζευγάρι είναι αχώριστο
LIFESTYLE

Χάρης Βαρθακούρης: Μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή – Έτσι γνώρισε την Αντελίνα [pic]

Χάρης Βαρθακούρης: Προσέξτε που κάνετε like!

Χάρης Βαρθακούρης: Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως μια φωτογραφία του άλλαξε τη ζωή.

Ο τραγουδιστής Χάρης Βαρθακούρης είναι παντρεμένος με την Αντελίνα Βαρθακούρη που τους γνωρίσαμε σαν ζευγάρι στο παιχνίδι Globetrotters το Star. Ο Χαρης Βαρθακούρης με μια ανάρτησή του μας αποκάλυψε πως ξεκίνησαν όλα στην σχέση τους και έχουν φτάσει σήμερα να έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Και πως γίνονται συνήθως αυτά; Όλα ξεκίνησαν από μια φωτογραφία και ένα «like». Αυτό ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram μέσα από το οποίο μοιράζεται συχνά στιγμές από την καθημερινότητά του, τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική.

Δημοσίευσε ξανά -μετά από πολλά χρόνια- την φωτογραφία που στάθηκε η αφορμή για να γνωρίσει την σύζυγό του, Αντελίνα Βαρθακούρη. H σέλφι που «ανέβασε» ο Χάρης Βαρθακούρης 12 χρόνια πριν και ένα like που έκανε τότε η Αντελίνα Βαρθακούρη φαίνεται πώς ήταν το γραφτό τους.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ LIKE !!

Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε πριν 12 χρόνια στη Ζάκυνθο, στις 4 Αυγούστου του 2008. Ήμουν εκεί με τον πατέρα μου για μια συναυλία. Ωστόσο θέλω να καταλήξω αλλού. Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία που έκανε like, ένα χρόνο μετά, Αύγουστο του 2009, μια Αντελίνα Τελώνη. Δεν την ήξερα. Την πρόσεξα όμως στη λίστα των…likers (!!). Μου άρεσε. Πήγα στις δικές της φωτογραφίες από περιέργεια. Έκανα τα δικά μου like… Τώρα αυτή η κοπέλα, Αντελίνα Βαρθακούρη πλέον, είναι στην κουζίνα και μαγειρεύει για να φάμε ενώ εγώ, λίγο πιο’κει, ανεβάζω φωτογραφίες στο Instagram και οι δυο κόρες μας, κάπου μέσα, βλέπουν ταινία… Όλα καλά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Βαρθακούρης στη λεζάντα.

Read more