Χάρης Σώζος: Είναι καλά και αναρρώνει – Το μήνυμα του μετά το σοβαρό τροχαίο [pic]
Αναρρώνει σπίτι του
LIFESTYLE

Χάρης Σώζος: Είναι καλά και αναρρώνει – Το μήνυμα του μετά το σοβαρό τροχαίο [pic]

Χάρης Σώζος: Ο αγαπητός ηθοποιός είχε ένα σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του στις 23 Ιανουαρίου.

Χάρης Σώζος: Ο ηθοποιός νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που είχε στην περιοχή του Παγκρατίου.

Όπως είχε αναφέρει η εφημερίδα Political, ο ηθοποιός είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Σισμανόγλειο» μετά το ατύχημά του. Ο Χάρης Σώζος είχε επτά σπασμένα πλευρά, ενώ υπεβλήθη σε διπλό χειρουργείο από το οποίο ανάρρωνε. Το ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Ιανουαρίου κι ενώ εκείνος οδηγούσε τη μηχανή του. Όπως ανέφερε η εφημερίδα, οδηγός αυτοκινήτου πέρασε φανάρι που αναβόσβηνε πορτοκαλί, πετώντας στον αέρα τον ηθοποιό τη στιγμή της σύγκρουσης.

«Οι πρώτες δύο μέρες ήταν δύσκολες, τώρα είναι λίγο καλύτερα. Πονάει, αλλά είναι λίγο καλύτερα. Έχει 7 σπασμένα πλευρά. Έχει λίγες εκδορές στα πόδια και τα χέρια και ευτυχώς που φορούσε κράνος. Ήταν με τη μηχανή, βγήκε ένα αυτοκίνητο και χτύπησαν μεταξύ τους. Αυτό. Δεν ξέρω δηλαδή πώς έχει γίνει ακριβώς. Αλλά, φοβάμαι, ξέρετε και επειδή είναι σε νοσοκομείο covid υπάρχουν πολλές άλλοι παράμετροι που μπορεί να συντελέσουν σε κάτι το να κυλήσει λάθος, οπότε ακόμα υπάρχει ο φόβος μέχρι να γυρίσεις σπίτι και να είναι εκατό τοις εκατό ασφαλής, υπάρχει αυτός ο φόβος», είχε πει χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του με την εκπομπή T- Live ο γιος του Χάρη Σώζου, Λεωνίδας. Ο ίδιος και η μητέρα του και σύζυγος του ηθοποιού, Μελίνα Μαρνέλου, ήταν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του.

Πλέον, ο ηθοποιός βρίσκεται στο σπίτι του κι έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Facebook για να ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης και να ενημερώσει για την πορεία της υγείας του.  .

ΓΥΡΙΣΑ !!!
Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα) επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα…

Δημοσιεύτηκε από Χάρης Σώζος στις Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2021

«ΓΥΡΙΣΑ !!! Μετά από ένα σοβαρό τροχαίο που είχα (αποφεύγοντας τα χειρότερα) επέστρεψα και αναρρώνω. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την συμπαράσταση και τις ΕΥΧΕΣ σας!!! Ήξερα ότι είμαι αγαπητός αλλά δεν είχα φανταστεί το πόσο! Σας ευχαριστώ επίσης για τις ευχές σας, για την ονομαστική εορτή μου! Πραγματικά νιώθω βαθύτατα συγκινημένος!!!» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Σώζος.

Read more