Χάρης Ρώμας: «Γίνεται Καφέ της Χαράς και χωρίς τη δασκάλα» – Τι είπε για τη Σοφία Μουτίδου [vids]
Ο Χάρης Ρώμας ξεκαθάρισε τη σχέση του με την ηθοποιό
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: «Γίνεται Καφέ της Χαράς και χωρίς τη δασκάλα» – Τι είπε για τη Σοφία Μουτίδου [vids]

Χάρης Ρώμας: Ο ηθοποιός και δημιουργός του Καφέ της Χαράς ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου το βράδυ της Πέμπτης.

Χάρης Ρώμας: Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε στον Γρηγόρη  Αρναούτογλου  και την εκπομπή «The 2night Show» του ΑΝΤ1, για το Καφέ της Χαράς και την «κόντρα» του με τη Σοφία Μουτίδου.

«Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Ρώμας για τη Σόφία Μουτίδου στο «Καφέ της Χαράς». Η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 21:00. Η συζήτηση φυσικά ήρθε στο θέμα που έχει δημιουργηθεί με την Σοφία Μουτίδου για την απουσία της από την επιστροφή του σίριαλ.

Ο δημιουργός του Καφέ της Χαράς θέλησε να ξεκαθαρίσει λίγο το σκηνικό με τη συμμετοχή της Σοφίας Μουτίδου στη σειρά. «Tην συμπαθώ πάρα πολύ και θα συνεχίσω να την συμπαθώ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και κάναμε μαζί – γιατί έβαλε το δικό της στοιχείο αλλά και εμείς μαζί γράψαμε με την Άννα – έναν φοβερό ρόλο, που εκεί ξεκίνησε ουσιαστικά η καριέρα της Σοφίας δυνατά. Η δασκάλα στο «Καφέ της Χαράς». Δεν ήμασταν υποχρεωμένοι να την επαναφέρουμε. Είχε φύγει από τον δεύτερο κύκλο και δεν υπήρχε στον τρίτο. Το λέω γιατί τώρα κάποιοι θαυμαστές ή φίλοι της γράφουν, «Καφέ χωρίς την δασκάλα δεν γίνεται». Πώς δεν γίνεται… Γινόταν και τότε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.

«Με μεγάλη χαρά, όταν ξαναβρεθήκαμε, της είπα ότι θέλουμε να γράψουμε για τη δασκάλα. Της το εξήγησα, της το είπα και η ίδια μού εξήγησε ότι, εφόσον βρίσκεται σε μια καθημερινή εκπομπή, υπάρχουν δεσμεύσεις χρονικές. Όταν θα πρέπει να φύγεις στη 1 από το γύρισμα και τελειώνεις στις 6 – μπορεί αν έγιναν συζητήσεις με την παραγωγή οικονομικές πράγματι να ζήτησε λεφτά που δεν ήθελαν να της δώσουν – αλλά από τη στιγμή που μπαίνει το θέμα του ωραρίου που δεν θα φτιάξεις για έναν ηθοποιό όλο το πρόγραμμα των άλλων 19 βασικών ρόλων… Της εξηγώ ότι δεν υπάρχει λόγος να μπούμε στο επόμενο βήμα».

«Δεν την θυμάται αυτή την συζήτηση. Μπορεί να είναι και έτσι. Έτσι θα είναι για να το λέει, εγώ όμως της εξηγώ κάτι που μοιάζει πολύ λογικό. Ρε παιδί μου δεν γίνεται, εφόσον είναι έτσι τα πράγματα. Τώρα μου κάνει εντύπωση πως θέλεις, σε μια εποχή όπως αυτή που ζούμε, που ταλανίζεται ο κόσμος από οικονομική κρίση, να βγάλεις προς τα έξω το πρόσωπο ενός καλλιτέχνη ή ανθρώπου που ζήτησε πολλά λεφτά και δεν της τα έδωσαν. Αυτό εγώ το θεωρώ πρόκληση. Γιατί να θέλεις να το κάνεις σημαία αυτό; Για να δηλώσεις πως εγώ πληρώνομαι πολύ; Μα σε αυτή την εποχή; Και αυτό είναι πραγματικά κάτι το οποίο νομίζω πως είναι πιο προσωπικό» πρόσθεσε ο Χάρης Ρώμας. Τέλος, ο αγαπημένος δημιουργός του ΑΝΤ1 συμπλήρωσε πως «την εκτιμώ αλλά είναι ένα πρόβλημα το οποίο το έβγαλε μόνη της».

Η εισαγωγή πάντως της εκπομπής έγινε με το σχολιασμό της ανατρεπτικής φωτογράφισης, του ηθοποιού στην οποία πόζαρε ως έγκυος.

Από την άλλη, η Σοφία Μουτίδου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το τι έχει συμβεί τελικά με «Το καφέ της Χαράς» και για το επεισόδιο που υπήρξε ανάμεσα σε αυτή και τον Χάρη Ρώμα, ενώ αποκάλυψε ότι ο λόγος που δεν τα βρήκανε δεν ήταν το «The Booth». «Ο λόγος που δεν τα βρήκαμε, δεν ήταν ποτέ το πρόγραμμα του “The Booth”, αλλά ήταν καθαρά οικονομικός. Δεν είναι θέμα ότι εγώ πήγα να πιέσω είκοσι ανθρώπους. Εγώ έχω δώσει το στίγμα μου ως άνθρωπος. Ειπώθηκε κάτι που δεν είναι αληθές και βγήκα και το είπα. Τώρα έμαθα ότι συνεχίζεται η ιστορία, αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω. Με τον Χάρη δεν έχουμε σταματήσει να μιλάμε. Μιλήσαμε. Υπήρχε μια τρομερή διάσταση, που εγώ θεώρησα χρέος μου ότι έπρεπε να λύσω από τη μεριά μου» αποκάλυψε η Σοφία Μουτίδου. Η ηθοποιός έκανε και ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube όπου εξήγησε τη δική της πλευρά για την αντιπαράθεση με τον Χάρη Ρώμα.

Read more