Χάρης Ρώμας: «Έχω βρει τον άνθρωπό μου – Θα έφτανα και σε γάμο» [vid]
Με τον άνθρωπό του θα σκεφτόταν έναν δεύτερο γάμο
LIFESTYLE

Χάρης Ρώμας: «Έχω βρει τον άνθρωπό μου – Θα έφτανα και σε γάμο» [vid]

Χάρης Ρώμας: Μια χαλαρή κουβέντα έκανε ο ηθοποιός και σεναριογράφος μιλώντας για πρώτη φορά και για την προσωπική του ζωή.

Χάρης Ρώμας: Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot», ήταν το μεσημέρι του Σαββάτου ο Χάρης Ρώμας.

Ο αγαπημένος σεναριογράφος και ηθοποιός μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την καριέρα του, το «Καφέ της Χαράς», αλλά και την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε «Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου».

«Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις” συμπλήρωσε ο σεναριογράφος και πρωταγωνιστής του “Καφέ της Χαράς”.”Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο», συμπλήρωσε ο Χάρης Ρώμας.

«Είμαστε δέκα χρόνια μαζί» εξομολογήθηκε με χαμόγελο ο Χάρης Ρώμας, ενώ στην ερώτηση εάν θα προχωρούσε σε έναν γάμο απάντησε πως «Ακόμη και αυτό. Θα έκανα, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».

Read more