Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω επιλογές βάσει των trends» [vid]
Δεν του αρέσει το τρολάρισμα
LIFESTYLE

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν κάνω επιλογές βάσει των trends» [vid]

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: H συνάντηση δύο ηθοποιών στην ΕΡΤ έφερε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα social media και το «τρολάρισμα».

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: Ο ηθοποιός συναντήθηκε με τον Γιώργο Κωνσταντίνου στην εκπομπή «Σημείο συνάντησης» της ΕΡΤ.

Ο ηθοποιός μίλησε για τα trends και τη μόδα των social media.«Δεν κάνω κάτι βάσει μόδας. Δεν με ενδιαφέρει η μόδα ή το φρέσκο. Κάνω αυτό που μου αρέσει και αυτό που πιστεύω ότι θα αρέσει στο κοινό. Γι’ αυτό και δεν πάω με συνταγές ούτε ακολουθώ τα νέα ρεύματα διότι απλά δεν με εκφράζουν» ανέφερε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Γιώργος Κωνσταντίνου ανέφερε πως πλέον ο κόσμος βλέπει τα πάντα από την κλειδαρότρυπα γι’ αυτό και το βιβλίο του δεν πούλησε πολύ «επειδή δεν είχε κλειδαρότρυπα»: «Το κοινό δεν έχει μάθει να διαβάζει, έχει μπει σε έναν κόσμο των social media και για να μιλήσω για την τέχνη μας, μπορώ να πω ότι απεχθάνομαι το τρολάρισμα, το νέο είδος χιούμορ που εμένα με ενοχλεί. Γλεντάω με κάποιον που έχει την ατυχία να είναι κάποιος; Είμαι εγώ πιο έξυπνος; Το τρολάρισμα στηρίζεται στον ναρκισσισμό και μόνο. Σπάω πλάκα με τους γύρω μου. Ακολουθώ ένα παλιό ρητό που λέει “Ποτέ μη δείχνεις τον άλλον γιατί κοίτα πόσα δάχτυλα δείχνουν εσένα”. Άρα όταν τρολάρω κάποιον σε μένα κάνω κακό, εγώ δείχνω ηλίθιος».

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης απάντησε και σε ερώτηση που του έκανε ο Γιώργος Κωνσταντίνου για τη συμμετοχή του στην αμερικανική ταινία Summer Lovers, τη δεκαετία του ’80. Εκεί αποκάλυψε πως είχε λάβει έναν υπέρογκο μισθό και δεν μπορούσε να το συνειδητοποιήσει.

«Ο ρόλος ήταν τρεις σκηνές. Το αστείο ήταν ο τρόπος που μου τηλεφώνησαν για να μου πουν για τα χρήματα. Το 1980-81 ο μέσος μηνιαίος μισθός ήταν 9,000 – 12,000 δραχμές. Μου λένε, λοιπόν, ποιο είναι το κασέ σας; Μου έφυγε το ακουστικό, δεν ήξερα καν τον όρο κασέ. Λέω δεν ξέρω, πείτε μου εσείς. Μου λένε 150,000 δραχμές είναι καλά; Πήγα να λιποθυμήσω! Λέω ναι.

Φτάνω στη Σαντορίνη -κάθισα μία εβδομάδα για 3 γυρίσματα. Μου είχαν πει ότι θα σας δώσουμε τώρα το 1/3 της αμοιβής, με το που φτάσετε θα πάρετε το άλλο 1/3 και πριν φύγετε το άλλο 1/3. Με το που θα φτάσετε να πάτε να πληρωθείτε σας παρακαλώ, μου είπαν. Εγώ λέω που να πάω, παιδί 18 χρονών… Την άλλη μέρα στο γύρισμα, με έπιασαν από το αφτί κια μου λένε γιατί δεν ήρθατε να πληρωθείτε;», εξομολογήθηκε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Read more