Βίσση Βάνδη: Ευχαρίστησε η μία την άλλη για μια μαγική βραδιά [pics]
Μια όμορφη στιγμή
LIFESTYLE

Βίσση Βάνδη: Ευχαρίστησε η μία την άλλη για μια μαγική βραδιά [pics]

Βίσση Βάνδη: Η συνύπαρξή τους στον τελικό του τηλεοπτικού «Just The Two of Us», σήμανε επισήμως το τέλος της μακροβιότερης και πιο πολυσυζητημένης διαμάχης της ελληνικής δισκογραφίας.

Βίσση Βάνδη: Οι δυο αγαπημένες σταρ της ελληνικής μουσικής έσπευσαν την επόμενη ημέρα να ευχαριστήσουν η μια την άλλη για την όμορφη βραδιά.

Έτσι, μετά τον «χαμό» στο Τwitter που ακολούθησε της ιστορικής συμφιλίωσης, η Δέσποινα Βανδή έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Άννα σε ευχαριστώ!!!Ήταν υπέροχα».

Η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή έχουν διαγράψει μια μεγάλη πορεία πλέον, στον χώρο της μουσικής και από εδώ και πέρα δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν, παρά μόνο να κερδίσουν ένα συνεργαστούν!

Και, όπως φάνηκε χθες, είναι πανέτοιμες για κάτι τέτοιο. Ερμήνευσαν η μία τραγούδια της άλλης και αστειεύτηκαν αναφερόμενες στα παλιά και πέρασαν υπέροχα!

Από την πλευρά της η Άννα Βίσση με ανάρτησή της την οποία συνόδεψε με έξι φωτογραφίες ευχαρίστησε τον κόσμο και δήλωσε πως πέρασε μαγικά.


«12 και μετά όλα αλλάζουν … Πέρασα μαγικά! Ευχαριστώ τον κόσμο που παρακολούθησε και έστειλε ατελείωτα μηνύματα αγάπης και ενθουσιασμού ! Με γέμισαν τιμή και χαρά», έγραψε στο μήνυμά της.

Ακόμα και το τελευταίο φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν παρέπεμπε σε παλαιότερες στιγμές Μαντόνα και Μπρίτνεϊ Σπίαρς, για αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία.

Read more