Βίκυ Σταυροπούλου: Η throwback φωτογραφία για τα γενέθλια της [pic]
Άλλοτε και τότε...
LIFESTYLE

Βίκυ Σταυροπούλου: Η throwback φωτογραφία για τα γενέθλια της [pic]

Βίκυ Σταυροπούλου: Με αφορμή τα γενέθλιά της η ηθοποιός ανέβασε την πιο ιδιαίτερη φωτογραφία.

Βίκυ Σταυροπούλου: Η φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram ήταν από μια ιδιαίτερη φωτογράφιση που είχε κάνει για το περιοδικό «Down Town» το 2015.

Η ηθοποιός, ως άλλη Barbie, βρίσκεται σε ένα κόκκινο αυτοκίνητο και κοιτάζει τον φωτογραφικό φακό με έντονο σεξαπίλ, ενώ γύρω της έχει διάφορες κούκλες Barbie.

«Άλλοτε και τότε. Και τα δύο χρόνος, μια αλήθεια σαν ψέμα, Κική Δημουλά» έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκυ Σταυροπούλου στη λεζάντα και δέχτηκε πολλές ευχές από θαυμαστές και φίλους για τα γενέθλιά της.

Τις καλύτερες ευχές όμως η Βίκυ Σταυροπούλου τις δέχτηκε από την κόρη της.

«Για κάποιους είναι η Βίκυ αλλά για εμένα είναι η μαμά μου. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάποιοι άνθρωποι μετά από πολλές δυσκολίες, παραμένουν τόσο ωραίοι άνθρωποι. Η μαμά είναι ένας πολύ ωραίος άνθρωπος και είμαι πολύ χαρούμενη που είναι μαμά μου. Δεν θα την άλλαζα με τίποτα και με καμία μαμά στον κόσμο, γιατί είναι ο άνθρωπος που μου έχει μάθει στα δύσκολα να συνεχίζω, να μην ακούω τα στραβά, να είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη, να δίνω», είπε συγκινημένη η Δανάη Μπάρκα.

«Είναι ένας άνθρωπος που νομίζω ότι δε δουλεύει για να έχει λεφτά. Δουλεύει για να έχει και να δίνει, και να κάνει καλές πράξεις, και να βοηθάει. Είναι σημαντικό να υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι και να μας μεταδίδουν κάτι. Νομίζω ότι η μαμά μου έχει έρθει σε αυτό τον κόσμο για να μεταδώσει χαρά, και ενσυναίσθηση και αγάπη. Να τη χαίρομαι! Την αγαπώ πολύ και την ευχαριστώ για όλα. Είναι σπουδαία», συμπλήρωσε η ίδια, γεμάτη τρυφερότητα.

Read more