Βίκυ Καγιά: To περιστατικό που πήγαν να τη συλλάβουν γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονούσε από γέφυρα [vid]
Τα απρόοπτα του επαγγέλματος
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: To περιστατικό που πήγαν να τη συλλάβουν γιατί νόμιζαν ότι θα αυτοκτονούσε από γέφυρα [vid]

Βίκυ Καγιά: Ο σχεδιαστής μόδας Βασίλης Ζούλιας περιγράφει περιστατικό που προέκυψε με τη νεαρή τότε Βίκυ, σε φωτογράφιση.

Βίκυ Καγιά: Σε μια ακραία φωτογράφιση πρωταγωνίστησε το μοντέλο και παρουσιάστρια.

Το περιστατικό αποκάλυψε ο Βασίλης Ζούλιας σε συνέντευξή του στο Happy Day και την Ελένη Μουστάκη.

«Έχω δει μοντέλα να κλαίνε από συμπεριφορές φωτογράφων. Ο κόσμος δεν μιλούσε μέχρι τώρα για την κακοποίηση, όσοι τα κάνουν αυτά είναι άρρωστοι. Είναι πολύ καλό αυτό που γίνεται τώρα, θα υπάρξει μια κάθαρση. Τα μοντέλα έχουν ανταγωνιστικές συμπεριφορές πάνω στην πασαρέλα, σπρωξίματα για το ποια θα είναι δίπλα στον σχεδιαστή. Μοντέλο έπεσε από την πασαρέλα γιατί την έσπρωξε άλλο μοντέλο. Η πιο ακραία φωτογράφιση που έχω υποβάλλει τη Βίκυ Καγιά, στην αρχή της καριέρας της, ήταν στη Βουδαπέστη που την έβαλα να πιαστεί στην κουπαστή μιας γέφυρας από την έξω πλευρά και κάτω 40 μέτρα κενό. Πήγε και το έκανε και ήρθε η αστυνομία να τη συλλάβει γιατί νόμιζαν ότι πήγε να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας», είπε αρχικά ο Βασίλης Ζούλιας.

Ο Βασίλης Ζούλιας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έκανα εμφύτευση μαλλιών, ήταν επίπονη διαδικασία. Είμαι 57 ετών. Εδώ και 29 χρόνια επισκέπτομαι ψυχολόγο. Η καθημερινή μου ρουτίνα είναι: Πίνω τσάι, κάνω meditation 20 λεπτά, γράφω προσευχή ευχαριστιών και μετά βγαίνω από το σπίτι».

Read more