Βίκυ Καγιά: To GNTM και μια απάντηση για την Έλενα Χριστοπούλου [vid]
Έδωσε μια ήρεμη συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: To GNTM και μια απάντηση για την Έλενα Χριστοπούλου [vid]

Βίκυ Καγιά: Μέχρι τώρα δεν είχε πάρει θέση για την «κόντρα» με την Έλενα Χριστοπούλου.

Βίκυ Καγιά: Σήμερα η Βίκυ Καγιά εμφανίστηκε σε ζωντανή σύνδεση στο Πρωινό και παραχώρησε συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά. Μεταξύ άλλων η Βίκυ Καγιά αναφέρθηκε στο GNTM αλλά και στο unfollow με την Έλενα Χριστοπούλου. Μέσα στο Πάσχα, είχε δημιουργηθεί ένα θέμα γιατί η Έλενα Χριστοπούλου σταμάτησε να ακολουθεί τη Βίκυ Καγιά στο Instagram, ενώ είχε έρθει η διαβεβαίωση πως η Βίκυ Καγιά εξακολουθεί να την ακολουθεί. Οι δύο γυναίκες συνεργάζονταν για δύο χρόνια στο GNTM στο Star αλλά προφανώς η συνεργασία έληξε από τη στιγμή που η Έλενα πήγε σε άλλο κανάλι, ως κριτής στο “My Style Rocks” του ΣΚΑΪ.

Στη συνέχεια η Έλενα Χριστοπούλου είχε επιβεβαιώσει το Unfollow στο «Καλό Μεσημεράκι». «Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό. Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και πού βαδίζουμε», είχε πει την περασμένη εβδομάδα για τη Βίκυ Καγιά.

Η Βίκυ Καγιά σήμερα μίλησε για το ξεκαθάρισμα που φέρνει η καραντίνα στις ανθρώπινες σχέσεις και είπε ότι δεν έχει κανένα θέμα με την Έλενα Χριστοπούλου. «Είναι δύσκολο να απογοητευτώ από ανθρώπους και συμπεριφορές γιατί είμαι δημοκρατικός άνθρωπος. Όλα αυτά τα χρόνια και το λέω με το χέρι στην καρδιά: δεν έχω κάνει κακό και δεν έχω αδικήσει ποτέ κανέναν. Νιώθω λίγο ελεύθερη. Δεν έχω δώσει ποτέ μια κακή συμπεριφορά, συναίσθημα, σχόλιο. Όποιος θέλει να το κάνει απέναντί μου δεν μπορεί να με αγγίξει, είναι δική του επιλογή», είπε.

«Εμένα ψέματα δεν μου αρέσει να λέω. Ξαφνικά μια ωραία πρωία έδινα φρουτόκρεμα στον γιο μου και η κόρη μου έπαιζε και με έπαιρναν τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι έχει συμβεί αυτό. Δε μου αρέσει, όχι γιατί έγινε, αλλά γιατί βρίσκομαι σε μια αντιπαράθεση που δεν έχω πάρει ποτέ μέρος. Αρά δεν θεωρείται αντιπαράθεση, γιατί εγώ είμαι απλώς παρατηρητής και έτσι θα ήθελα να παραμείνω. Γιατί δεν έχω κανένα κακό συναίσθημα και δεν έχω κάτι κακό να πω», είπε η Βίκυ Καγιά.

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αν κάποιος θέλει να με κάνει unfollow, έχει όλο το δικαίωμα, γιατί μπορεί να μη με συμπαθεί. Αν δε με συμπαθεί, τι να κάνω; Ας με κάνει unfollow. Από την άλλη εγώ δε μπορώ να νιώσω άσχημα για αυτό, γιατί δεν έχω κάτι κακό μέσα μου. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο, γιατί ποτέ δεν είχαμε φιλική σχέση. Είχαμε μια σχέση ως γνωστές πολλά χρόνια, η οποία μέσα στο GNTM έγινε πιο ζεστή», σημείωσε στη συνέχεια η Βίκυ Καγιά, τονίζοντας ότι υπήρχαν πολύ αγαπημένες στιγμές μεταξύ της ίδιας και της Έλενας Χριστοπούλου, που δεν αναφέρθηκε ποτέ ούτε με το μικρό ούτε με το επώνυμο. Όπως είπε η Βίκυ Καγιά δεν ξέρει τι έχει συμβεί αλλά συνεχίζει να την ακολουθεί και της εύχεται να είναι μόνο καλά και ευτυχισμένη.

Σχετικά με το GNTM

Μιλώντας για το GNTM η Βίκυ Καγιά είπε: «Έχουμε κάνει κουβέντες για το GNTM πριν την καραντίνα», «Από όσο ξέρω θα προχωρήσουμε κανονικά, αλλά δεν ξέρω πώς και πότε. Πιστεύω ότι θα πάει πιο πέρα όλο για να είμαστε ασφαλείς. Δεν ξέρω να σου πω πότε, αλλά σίγουρα θα γίνει. Δεν έχουν κλείσει. Έχουν κάνει συζητήσεις με εμένα, τον Δημήτρη (σ.σ. Σκουλό) και τον Άγγελο (σ.σ. Μπράτη). Περαιτέρω δεν ξέρω τι έχει συμβεί», πρόσθεσε.

Πέρσι τα casting είχαν ξεκινήσει τον Μάιο, φέτος λόγω της κατάστασης θα καθυστερήσουν. Δεν υπάρχει ακόμα κάποια ενημέρωση.

Read more