Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα του GNTM 3 και η σκληρή κριτική [vid]
Αναμένεται μια ενδιαφέρουσα τηλεοπτική σεζόν
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: Οι αποκαλύψεις για τα γυρίσματα του GNTM 3 και η σκληρή κριτική [vid]

Η Βίκυ Καγιά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Καλοκαίρι #Not! για το πολυαναμενόμενο show μόδας που έρχεται τον Οκτώβριο στο Star.

Βίκυ Καγιά: Το μοντέλο και παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα γυρίσματα αλλά και στη γνωριμία της με τη Ζενβιέβ και τον Γιώργο Καράβα.

«Έχουν ξεκινήσει τα γυρίσματα. Έχουν μπει στο σπίτι; Δεν είμαι σίγουρη. Πρέπει να κάνουν τις εξετάσεις τους, δεν είμαι σίγουρη αν έχουν μπει ακόμα. Είναι θέμα ημερών. Το GNTM έχει πολύ ωραία αγόρια και κορίτσια. Τα γυρίσματα πήγα πολύ καλά. Ο Γιώργος Καράβας είναι εξαιρετικός επαγγελματίας, τον ξέρω χρόνια».

Και πρόσθεσε: Η Ζενεβιέβ είναι διευθύντρια της σχολής μου εδώ και χρόνια. Δεν την γνώρισα στο GNTM. Τη ξέρω 25 χρόνια. Πάντα γίνεται σκληρή κριτική, η μόδα είναι μόδα τι να κάνουμε. Δεν είμαι άδικη με τα παιδιά, στη μόδα καλώς ή κακώς υπάρχουν πολύ συγκεκριμένοι κανόνες και κάπως πρέπει να το πεις. Φυσικά και έχω επαφή με τις παλιές παίκτριες του GNTM, κυρίως μέσω Instagram».

Όσο για τις φετινές διακοπές που είναι διαφορετικές λόγω πανδημίας είπε: «Νιώθω καλά που είμαι υγιής και είναι καλά η οικογένειά μου. Φέτος το καλοκαίρι θα πάμε διακοπές στο σπίτι μας την Εύβοια».

Read more