Βίκυ Καγιά: «Οι αιχμές δεν είναι καλό πράγμα» – Η απάντηση στην Ηλιάνα [vid]
Νέες δηλώσεις
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά: «Οι αιχμές δεν είναι καλό πράγμα» – Η απάντηση στην Ηλιάνα [vid]

Βίκυ Καγιά: Η «ανταλλαγή» δηλώσεων συνεχίζεται ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες.

Βίκυ Καγιά: Τρίτος κύκλος στην παρεξήγηση, για να μην το πούμε κόντρα, ανάμεσα στις δύο γυναίκες.

H Βίκυ Καγιά μίλησε ακόμη μια φορά στις κάμερες για τα Madwalk, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί αλλά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Φυσικά το ενδιαφέρον στράφηκε γύρω από τις νέες δηλώσεις της Ηλιάνας αλλά και τον επόμενο κύκλο του GNTM  και εάν η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα βρίσκεται μαζί τους.

«Είναι δυνατόν να μην είναι η Ζενεβιέβ στον επόμενο κύκλο; Ποιος θα κάνει τα κόνσεπτ; Εγώ; Γιατί να μην περνάει καλά η Ζενεβιέβ; Εγώ ξέρω πως περνάει πάρα πολύ καλά. Με ρωτάτε συνέχεια για την Ηλιάνα λες και υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με την Ηλιάνα. Και δεν πιστεύω ότι ούτε και αυτή έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου».

Και υπογράμμισε: «Από την πρώτη στιγμή την αγκάλιασα και τη βοήθησα όπως και όλοι μας στην παραγωγή. Το ίδιο και την κυρία Χριστοπούλου. Δε ξέρω γιατί στο τέλος υπήρξε αυτή η επιθετική συμπεριφορά. Λάθος άνθρωπο ρωτάτε. Εγώ ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα. Μπορεί για αυτή να μην ήταν καλά. Για μένα δεν έχει αλλάξει κάτι. Δεν άλλαξε ποτέ η συμπεριφορά και η στάση μου απέναντί της. Δε ξέρω. Πραγματικά πρέπει την ίδια να ρωτήσετε να σας εξηγήσει τι εννοεί».

Και τόνισε: «Οι αιχμές δεν είναι καλό πράγμα. Γιατί όταν ξεκινάς από ένα πράγμα το οποίο σε αναδεικνύει και σε βοηθάει να βγάλεις τον καλύτερό σου εαυτό, είναι κακό να αφήνουμε αιχμές. Από την άλλη μπορεί να έχει και τους δικούς της λόγους, που δεν τους ξέρω εγώ. Πίσω από κλειστές πόρτες δε ξέρεις τι μπορεί να έχει γίνει. Σίγουρα εγώ δεν ευθύνομαι για αυτό»!

Read more