Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου: GNTFight [vids]
Οι δυο γυναίκες δεν λένε ούτε καλημέρα
LIFESTYLE

Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου: GNTFight [vids]

Βίκυ Καγιά - Έλενα Χριστοπούλου: Τα πράγματα δείχνουν ότι η φιλία των δυο γυναικών έλαβε τέλος.

Βίκυ Καγιά – Έλενα Χριστοπούλου: Σήμερα το πρωί στην εκπομπή το «Πρωινό» σχολιάστηκε ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Έλενα Χριστοπούλου τις ημέρες του Πάσχα  έκανε unfollow την Βίκυ Καγιά στο Instagram δείχνοντας πώς η φιλία τους έλαβε τέλος και ότι οι δύο γυναίκες δεν λένε ούτε γεια.

Η Βίκυ Καγιά μάλιστα όταν είχε ερωτηθεί αν η Έλενα Χριστοπούλου θα είναι του χρόνου στο GNTM είχε πει: «Δεν μπορούμε γιατί έχει πάει σε άλλη εκπομπή. Δεν νομίζω να γίνεται να επιστρέψει, όποιος φεύγει από το Star δεν επιστρέφει. Όχι επειδή έχουν κάποιο θέμα προσωπικά με την Έλενα Χριστοπούλου, αλλά οποιοσδήποτε φεύγει δεν γυρνάει στο κανάλι.Την έχω δει την Έλενα Χριστοπούλου στο My Style Rocks, είναι μετρημένη, όπως πρέπει να είναι. Το My Style Rocks δεν είναι του τύπου μου. Δεν θέλω να πω κάτι άσχημο, δεν είναι του στυλ μου να λέω άσχημα πράγματα. Απλώς δεν μου αρέσει σαν concept. Τα κορίτσια στο My Style Rocks δεν μου αρέσουν».

Η Έλενα Χριστοπούλου μιλώντας στη συνέχεια στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει καμία σχέση μεταξύ τους. «Ξεκαθάρισμα κάνω πολύ μεγάλο και στο Instagram έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Εσένα σε ακολουθώ, φυσικά… Κάνω ξεκαθάρισμα στην ψυχή μου, στη ζωή μου, στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου, ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα που χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα.

Τη Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν την σέβομαι, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Κι έτσι είναι αυτό πολύ ειλικρινές. Εύχομαι να μην το κάνω μόνο εγώ και όλοι οι άλλοι να το παίζετε ότι είστε καλά με όλους».

Read more