Βάσω Λασκαράκη: Οι δηλώσεις για τα επόμενα βήματά της στον Alpha [vid]
Όλοι περιμένουν να είναι η αντικαταστάτρια της Ελένης Μενεγάκη
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Οι δηλώσεις για τα επόμενα βήματά της στον Alpha [vid]

Βάσω Λασκαράκη: Το όνομα της ηθοποιού έχει συζητηθεί πολύ τις τελευταίες εβδομάδες ως της επόμενης παρουσιάστριας στη θέση της Μενεγάκη.

Βάσω Λασκαράκη: Ήδη η ηθοποιός με την επιτυχημένη σειρά «Έρωτας Μετά» να ρίχνει αυλαία σε λίγες ημέρες, έχει ακουστεί ότι πρόκειται να αναλάβει καθημερινή ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή στον Alpha, από το ερχόμενο φθινόπωρο. Η κάμερα του Πρωινού την πέτυχε στο δρόμο και εκείνη απάντησε μόνο σε αυτά που ήθελε να απαντήσει.

«Αυτές τις μέρες τελειώνουμε τα γυρίσματα της σειράς “Έρωτας Μετά”. Αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι. Δεν θα σας πω κάτι. Να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι κι εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Σας ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ! Έχουν γίνει απλά κάποιες συζητήσεις. Ότι είναι να γίνει, θα το δείτε μέσα στις επόμενες δύο μέρες» αρκέστηκε να απαντήσει η γνωστή ηθοποιός, Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα, τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο».

Ωστόσο λίγο νωρίτερα η ηθοποιός μιλώντας στην κάμερα του «Ευτυχείτε άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τη δούμε σε ρόλο παρουσιάστριας, μια απόφαση που θα ληφθεί «μέσα στις επόμενες ημέρες».

«Αυτές τις μέρες τελειώνουμε τα γυρίσματα της σειράς “Έρωτας Μετά”. Δεν θέλω να κάνω κάποια δήλωση σχετικά με την παρουσίαση κάποιας εκπομπής στον Alpha. Έχουν γίνει απλά κάποιες συζητήσεις. Ότι είναι να γίνει, θα το δείτε μέσα στις επόμενες δύο μέρες».

Read more