Βάσω Λασκαράκη: Γιατί έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί [vid]
Είναι από τις πιο δημοφιλής και ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Γιατί έμεινε φέτος εκτός τηλεόρασης και η επιθυμία για ένα ακόμη παιδί [vid]

Βάσω Λασκαράκη: Το βράδυ της Τετάρτης ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2Night Show».

Βάσω Λασκαράκη: Η ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία και τη σχέση με τον σύζυγό της Λευτέρη Σουλτάτο, τους τρεις μήνες που πέρασε στην Κρήτη και την απόφασή της να απέχει φέτος από την τηλεόραση.

Αν και το όνομά της είχε αρχικά ακουστεί για εκπομπή στον Alpha σε ρόλο παρουσιάστριας η ίδια εξήγησε τι έχει συμβεί, «Φέτος ένιωσα έτοιμη ότι πρέπει να το κάνω. Τελικά κάτι μου είπε ότι δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήταν κάτι που ήταν η κατάλληλη στιγμή για να γίνει», είπε η Βάσω Λασκαράκη.

Για την καραντίνα και τις διακοπές αποκάλυψε: «Την καραντίνα την περάσαμε εδώ στην Αθήνα κλεισμένοι. Το καλοκαίρι έμεινα τρεις μήνες στην Κρήτη. Αρνήθηκα τα σήριαλ που μου πρότειναν, γιατί είχαν γυρίσματα το καλοκαίρι και ήθελα να δω τον άντρα μου και το παιδί μου».

«Προς το παρόν δεν μου λείπει η δουλειά μου, γιατί δούλευα ασταμάτητα για πολλά χρόνια. Τώρα σηκώνομαι κάθε πρωί χωρίς άγχος. Είναι μια άλλη ζωή. Απολαμβάνω την Εύα και βλέπω τον άντρα μου. Θα ήθελα να μεγαλώσω την οικογένειά μου»!

Όσο για τον Λευτέρη Σουλτάτο, τόνισε: «Τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από κοινή παρέα. Τον προσέγγισα εγώ μετά από ένα χρόνο. Συναντηθήκαμε για μια δουλειά που ήθελα να με βοηθήσει κι έτσι άρχισαν όλα. Ο Λευτέρης έχει κάτι σκοτεινό, αλλά και γλυκό μαζί. Είναι ένας συνδυασμός πολύ γλυκός».

Για το πώς αντιμετωπίζει το φλερτ από τους άντρες ανέφερε, «Δεν μιλάω με αγνώστους. Είναι γνωστό ότι είμαι κάπως «ξινή». Ακόμη κι όταν ήμουν ελεύθερη δεν μου άρεσε να μου κάνουν καμάκι άγνωστοι».

Read more