Βάσω Λασκαράκη: Δεν θα είναι φέτος στον Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας [vid]
Διακόπτεται η συνεργασία της με τον Alpha
LIFESTYLE

Βάσω Λασκαράκη: Δεν θα είναι φέτος στον Alpha μετά από 7 χρόνια συνεργασίας [vid]

Βάσω Λασκαράκη: Πολύ συζήτηση είχε γίνει τους τελευταίους μήνες για το εάν η ηθοποιός θα κάνει κάποια εκπομπή στον Alpha.

Βάσω Λασκαράκη: Από ότι δείχνουν τα πράγματα τελικά η ηθοποιός δεν θα κάνει κάποια εκπομπή στον κανάλι αλλά ούτε και θα συμμετάσχει σε κάποιο σίριαλ.

Οι αποκαλύψεις έγινα στη Φωλιά των Κου Κου. Η συνεργασία της Βάσως Λασκαράκη με τον ALPHA, η οποία μετράει επτά χρόνια, όπως όλα δείχνουν δεν θα συνεχιστεί. Η ηθοποιός ήταν το πρώτο πρόσωπο που είχε ακουστεί για το ανανεωμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ALPHA και συγκεκριμένα για την πολυπόθητη μεσημεριανή ζώνη και την αντικατάσταση της Ελένης Μενεγάκη- μιας και η Ελένη αποφάσισε να αποχωρήσει. Μπορεί μάλιστα οι ιθύνοντες του καναλιού να εξέφρασαν κάποια στιγμή την επιθυμία για να τη δουν σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας, ωστόσο αυτό δεν θα συμβεί.

Η ίδια είχε αποφύγει να κάνει δηλώσεις για το θέμα αυτό παρά τις πιέσεις που δεχόταν, ίσως γιατί ήξερε κάτι παραπάνω. Πάντως η συνεργασία της με το κανάλι του Alpha μετρούσε ήδη 7 χρόνια, 6 με τη συμμετοχή της στο εξαιρετικά επιτυχημένο σίριαλ «Το Σόι σου» και φέτος με το «Έρωτας μετά».

Read more