Βασίλισσα Ελισάβετ: Τηλεοπτική μονομαχία με Meghan και Harry – Ποιος θα νικήσει
Σημειώσατε Χ;
LIFESTYLE

Βασίλισσα Ελισάβετ: Τηλεοπτική μονομαχία με Meghan και Harry – Ποιος θα νικήσει

Βασίλισσα Ελισάβετ: Στα άκρα φαίνεται ότι φτάνει η κόντρα της βασιλικής οικογένειας με τους Sussexes.

Βασίλισσα Ελισάβετ:  Τις προηγούμενες ημέρες παρακολουθήσαμε τις ανακοινώσεις των δυο πλευρών σχετικά με την  παραίτηση του ζευγαριού από τα βασιλικά του καθήκοντα.

Μετά τις εκατέρωθεν ανακοινώσεις η ρήξη πάει σε άλλο επίπεδο.  Έτσι, την Κυριακή, 7 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η προβολή της 90 λεπτών συνέντευξης που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην Oprah Winfrey από το τηλεοπτικό δίκτυο CBS.

Όπως όμως ανακοίνωσε η βασίλισσα Ελισάβετ, χθες, Τρίτη 22 Φεβρουαρίου θα έχει προηγηθεί μία τηλεοπτική της δήλωση αλλά και μία σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση από τη βασιλική οικογένεια, την ίδια ημέρα και λίγες ώρες μόνο πριν την τηλεοπτική εμφάνιση του εγγονού της και της συζύγου του.

Η εμφάνιση της βασίλισσας Ελισάβετ, θα γίνει προς τιμήν της ημέρας μνήμης των πεσόντων της κοινοπολιτείας (Commonwealth Day) καθώς φέτος δεν θα πραγματοποιηθούν οι μεγάλες εκδηλώσεις του παρελθόντος λόγω της πανδημίας.

Το μήνυμά της για την ημέρα, που έχει ήδη γυριστεί, αποφασίστηκε να προβληθεί στις 7 Μαρτίου από το BBC One. Εμφανίσεις στο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τίτλο “A Celebration for Commonwealth Day” θα πραγματοποιήσουν και ο πρίγκιπας Κάρολος με τη δούκισσα Καμήλα της Κορνουάλης αλλά και η Kate Middleton. Το video της βασιλικής οικογένειας έχει ήδη γυριστεί στο κάστρο του Windsor.

Η ημέρα αυτή έχει συμβολική σημασία καθώς ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποδεσμεύθηκαν από τις υποχρεώσεις τους κι έφυγαν για τον Καναδά, μετά από εκείνη την εμφάνιση. Από εκεί έκαναν ένα πέρασμα από το Los Angeles και πλέον έχουν εγκατασταθεί στην κοινότητα Montecito, κοντά στη Santa Barbara. Εκεί, μαζί με τον γιο τους Archie κι ενώ περιμένουν τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, έχουν ξεκινήσει να οργανώνουν τη νέα τους ζωή αλλά και να χτίζουν την οικονομική ανεξαρτησίας τους, υπογράφοντας συμφωνίες με το Spotify και το Netflix.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Mail, πίσω στη Βρετανία, η βασιλική οικογένεια της Αγγλίας βρίσκεται σε τρομερή αγωνία για το τι θα πουν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στην συνέντευξή τους. Μάλιστα φημολογείται ότι ορισμένα κομμάτια της συνέντευξης, έχουν γυριστεί από την αρχή ή «κοπεί» εξαιτίας των τριγμών που έχουν ήδη προκαλέσει στους δεσμούς της βασιλικής οικογένειας με το ζευγάρι. Οι φήμες αυτές, επισημαίνει το The Cut, δεν έχουν επιβεβαιωθεί.

FILE In this March 9, 2020 file photo, Britain’s Queen Elizabeth II and Prince Charles leave after the Commonwealth Service at Westminster Abbey, London on Commonwealth Day. Prince Charles, the heir to the British throne, has tested positive for the new coronavirus. Clarence House office reported on Wednesday, March 25, 2020 that the 71-year-old is showing mild symptoms of COVID-19 and is self-isolating at a royal estate in Scotland. It says his wife Camilla has tested negative. (Yui Mok/PA via AP, File)

Για να δούμε λοιπόν, ποιος θα βγει νικητής και εάν θα μπορέσει κανείς να ξεφύγει από το Στέμμα!

Read more