
LIFESTYLE
Βασίλισσα Ελισάβετ: Τα αγαπημένα της πασχαλινά μπισκότα έγιναν viral – Δείτε τη συνταγή
Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι ζαχαροπλάστες του παλατιού αποκαλύπτουν τη «μυστική» συνταγή για τα πασχαλινά μπισκότα που προτιμά η Βασίλισσα.
Βασίλισσα Ελισάβετ: Μπορούμε και εμείς να φτιάξουμε τα βασιλικά πασχαλινά μπισκότα και να μοιραστούμε τις δημιουργίες μας με hashtag #RoyalBakes. Η βασίλισσα Ελισάβετ βρίσκεται σε απομόνωση στο παλάτι της εν μέσω κορονοιού, ωστόσο ενόψει Πάσχα οι pastry chefs του παλατιού τρέχουν και δεν φτάνουν.
Οι Pastry Chefs της βασιλικής οικογένειας μοιράζονται με χαρά μαζί σας τη συνταγή για τα ‘Spiced Easter Biscuits’ για να τη δοκιμάσετε το Σαββατοκύριακο του Πάσχα» γράφει σε ανάρτησή του στο Instagram το παλάτι του Μπάκιγχαμ, προτρέποντας μάλιστα τους επίδοξους ζαχαροπλάστες να μοιραστούν τις δημιουργίες τους με hashtag #RoyalBakes.
Δείτε λοιπόν τη συνταγή για τα πασχαλινά κουλουράκια των κορυφαίων pastry chefs του παλατιού.
Η συνταγή
- Για τη βάση των μπισκότων: 350 γρ. αλεύρι γ.ο.χ 5 γρ. σόδα μαγειρικής 10 γρ. τριμμένο ginger 5 γρ. κανέλα 125 γρ. βούτυρο ανάλατο 175 γρ. ζάχαρη 1 αυγό 60 γρ. Golden syrup
- Γλάσο: 2 ασπράδια αυγών 600 γρ. ζάχαρη άχνη Βρώσιμο χρώμα της επιλογής σας
- Για τα μπισκότα: Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 170 C
- Ανακατεύετε μαζί το αλεύρι, τη σόδα και τα μπαχαρικά σε ένα μπολ
- Προσθέτετε το βούτυρο σε κύβους και ανακατεύετε
- Ρίχνετε τη ζάχαρη • Μόλις ανακατευτεί καλά το μείγμα, προσθέτετε τα αυγά και το σιρόπι.
- Ανακατεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί η ζύμη
- Απλώνετε τη ζύμη σε πάχος 5 εκ.
- Χρησιμοποιήστε cookie cutters για να δώσετε το επιθυμητό σχήμα
- Τοποθετήστε τα μπισκότα σε αντικολλητικό ταψί ή πάνω σε λαδόκολλα και ψήστε στη μεσαία σχάρα για 12-15 λεπτά •
- Ψήνετε μέχρι τα μπισκότα να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα •
- Αφήνετε να κρυώσουν πριν ρίξετε το γλάσο.
- Για το γλάσο:
- Προσθέτεις ένα ασπράδι στα 600 γρ. ζάχαρη και χτυπάς μέχρι να γίνει ένα αφράτο μείγμα
- Το γλάσο πρέπει να είναι αφράτο και συμπαγές
- Για να γλασάρετε όλα τα μπισκότα, προσθέτετε και το δεύτερο ασπράδι και ανακατεύετε ξανά
- Στολίζετε και απολαμβάνετε