Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το τροχαίο ατύχημα που γλίτωσε από θαύμα και η συγκίνηση για τη γυναίκα του [vid]
Είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους ηθοποιούς της γενιάς του
LIFESTYLE

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Το τροχαίο ατύχημα που γλίτωσε από θαύμα και η συγκίνηση για τη γυναίκα του [vid]

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν ο αγαπημένος ηθοποιός.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Ο ηθοποιός αφηγήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολαόυ «Ενώπιος Ενωπίω», τη Δευτέρα (16/11) το πως γλίτωσε από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι γλίτωσε ως εκ θαύματος από τροχαίο ατύχημα που είχε καθώς, όπως είπε, «η μοναδική πληγή στο γόνατο του ήταν σε μορφή Σταυρού».

Ο ίδιος αφηγήθηκε το περιστατικό, λέγοντας:

«Βγαίνοντας από ένα εστιατόριο με τους κουμπάρους και τη γυναίκα μου, έτυχε να βρεθώ στη μέση και οι υπόλοιποι ξέφυγαν από ένα αυτοκίνητο που ερχόταν με τεράστια ταχύτητα κατά πάνω μου, μην γνωρίζοντας ότι δεν έχει συνέχεια. Με έναν μαγικό και άγιο τρόπο, ενώ έπεσε επάνω μου, εγώ το είδα σαν γύρισμα σε κλάσματα δευτερολέπτου, γιατί βρέθηκα στον αέρα και έπεσα σε κάτι σύρματα στις γραμμές του τρένου».

«Ήταν φοβερό το ότι δεν είχα πάνω μου τίποτα πέρα από ένα τράνταγμα στη μέση μου και η μοναδική πληγή που είχα στο γόνατο, ήταν σε μορφή Σταυρού και λέω “εντάξει, μάλλον είχα όλους τους Αγίους μαζί μου”».

Ο σπουδαίος ηθοποιός μίλησε όμως και για την αγάπη του για το θέατρο και για τους επιτυχημένους τηλεοπτικούς του ρόλους που τον έκαναν γνωστό στο ευρύ κοινό. Αναφέρθηκε στα όνειρά του, μίλησε για το μέρος στο οποίο βρίσκει γαλήνη, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που δεν παντρεύτηκε στην Ελλάδα, αλλά στη Βενετία.

Παρέμβαση στην εκπομπή για να μιλήσει για τον δημοφιλή ηθοποιό έκανε η σύζυγός του, Λίνα Πρίντζου, η οποία τόνισε ότι για εκείνη είναι “ο δικός μου Άγιος Βασίλης”, πράγμα που έκανε τον ηθοποιό να συγκινηθεί.

Read more