Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Το εξιτήριο από το μαιευτήριο και η επιστροφή στο σπίτι με το κοριτσάκι τους [pics & vid]
Πανευτυχής με τα κορίτσια και τον σύζυγό της
LIFESTYLE

Βασιλική Μιλλούση – Λευτέρης Πετρούνιας: Το εξιτήριο από το μαιευτήριο και η επιστροφή στο σπίτι με το κοριτσάκι τους [pics & vid]

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Την ευτυχία του ζευγαριού συμπλήρωσε η δεύτερη κόρη τους που ήρθε στην ζωή την Πέμπτη (4/12).

Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση: Το ζευγάρι δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του, αφού πριν λίγες ημέρες έγιναν ξανά γονείς.

Η πρωταθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Το μεσημέρι της Τρίτης, η ευτυχής μητέρα πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, έχοντας φυσικά μαζί της, τη νεογέννητη κορούλα της, αλλά και τον σύζυγό της, Λευτέρη Πετρούνια.

Το ζευγάρι βγαίνοντας από το ιδιωτικό μαιευτήριο φωτογραφίστηκε μαζί με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, φορώντας όλοι τις μάσκες τους.

Η Βασιλική Μιλλούση και ο Λευτέρης Πετρούνιας έχουν ήδη ένα κοριτσάκι ενός έτους, τη μικρή Σοφία. Ο Λευτέρης Πετρούνιας κατά την επιστροφή του στο σπίτι τράβηξε  βίντεο, το οποίο και ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, στα οποία αποθανατίζει την σύζυγο του την ώρα που ίδια επιστρέφει στο σπίτι από το μαιευτήριο. Μάλιστα βλέπουμε την αθλήτρια να φιλά την κορούλα της.

Στο story μάλιστα της Βασιλικής μας δείχνει, τι την περίμενε όταν μπήκε στο σαλόνι του σπιτιού της.

Read more