Βάνα Μπάρμπα: Τι συμβαίνει τελικά με τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη;
Δεν θα κρατήσει τη βίλα τελικά
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα: Τι συμβαίνει τελικά με τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη;

Βάνα Μπάρμπα: Η Βάνα Μπάρμπα διέψευσε τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη σχετικά με το ότι η βίλα του Μιχάλη Ασλάνη περνάει στην κατοχή της.

Βάνα Μπάρμπα: «Ήταν μια προσπάθεια που έκανα να το κρατήσω, προ κορονοϊού. Τώρα δεν βγαίνει. Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα. Ο δημοσιογράφος Νίκος Γεωργιάδης ανέφερε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα το μεσημέρι της Τετάρτης, ότι η εγκαταλελειμμένη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη στη Μύκονο περνάει στην κατοχή της για ένα διάστημα.

«Αυτό δεν ισχύει πια. Ήταν μια προσπάθεια που έκανα παλιά να το κρατήσω, προ κορονοϊού, για να μπορέσω να έχω ένα έσοδο. Να το νοικιάζαμε. Στη Μύκονο νοικιάζουν όλοι τις βίλες τους. Ακόμη και οι φραγκάτοι. Τώρα δεν βγαίνει πια. Που να το νοικιάσεις; Πως να το συντηρήσεις; Με τι; Δεν βγαίνει. Γι’ αυτό υποχρεώθηκα να το αφήσω.

Δεν μπορώ ούτε να το φτιάξω, ούτε να το συντηρήσω. Ήταν κακό timing. Στη Μύκονο μπορεί να πάω για κάνα Σαββατοκύριακο στο σπίτι μιας φίλης ή ενός φίλου, αλλά για να μείνω όπως είπαν μήνες και να εκμεταλλευτώ τη βίλα του Μιχάλη που τον λατρεύω, όχι», δήλωσε η ηθοποιός.

Read more