Βάνα Μπάρμπα Μιχάλης Ασλάνης: Η βίλα του στη Μύκονο περνάει στην κατοχή της
Μια ζεστή φιλία
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα Μιχάλης Ασλάνης: Η βίλα του στη Μύκονο περνάει στην κατοχή της

Βάνα Μπάρμπα Ασλάνης: Για τα επόμενα 10 χρόνια η Βάνα Μπάρμπα θα έχει στην κατοχή της τη διάσημη έπαυλη του σχεδιαστή μόδας και παλιού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη, στη Μύκονο.

Βάνα Μπάρμπα Ασλάνης: Το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη βρίσκεται στην περιοχή Κανάλια στη Μύκονο. Η γνωστή ηθοποιός σκοπεύει μάλιστα να εγκατασταθεί εκεί το επόμενο διάστημα.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το  «Μεσημέρι με τον Λιάγκα», όπου συνεργάτης της εκπομπής αποκάλυψε:

«Την συνάντησα τυχαία τις μέρες του Πάσχα. Ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για Μύκονο. Η Βάνα είχε και παλιά σπίτι στη Μύκονο στο Santa Marina, το οποίο είχε πουλήσει σε πολύ καλή τιμή, προ κρίσης. Έχει περάσει, λοιπόν, στα χέρια της, μετά από πολύπλοκες διαδικασίες γιατί ανήκε στο κράτος, το σπίτι του καλού της φίλου Μιχάλη Ασλάνη. Θα το έχει για κάποια χρόνια, για μια δεκαετία νομίζω. Θέλει και να μείνει και να το εκμεταλλευτεί, όπως κάνουν οι περισσότεροι που έχουν σπίτια στη Μύκονο. Έχουν ήδη γίνει οι απαραίτητες εργασίες, γιατί το σπίτι ήταν σε μια κατάσταση εγκατάλειψης. Θα περάσει όλο της το καλοκαίρι εκεί η Βάνα Μπάρμπα, τρεις μήνες».

Η Βάνα Μπάρμπα και ο σχεδιαστής μόδας συνδέονταν με μία πολύχρονη, ζεστή φιλία. Οι δυο τους αγαπούσαν πολύ τη Μύκονο και διατηρούσαν σπίτια στο «Νησί των Ανέμων» όπου περνούσαν εκεί τα καλοκαίρια τους. Η ηθοποιός είχε πουλήσει το δικό της σπίτι προ κρίσης, ενώ το δικό του πέρασε στα χέρια του κράτους.

Η ίδια περιέγραφε τα καλοκαίρια στη Μύκονο μετά τον θάνατό του. «Περπατούσα με την κόρη μου φέτος στα σοκάκια της Μυκόνου και ένιωθα την απουσία του. Ένιωθα μια έντονη θλίψη. Κι αυτό μου το έλεγαν και πολλοί Μυκονιάτες. Διότι είχε ταυτιστεί με το νησί αυτό, αλλά κυρίως είχε ταυτιστεί με την αισιοδοξία και το χαμόγελο. Πέρασα από το σπίτι του στη Μύκονο, το είδα έρημο και ράγισε η ψυχή μου. Κάποτε το άνοιγε για όλο τον κόσμο», σημείωνε μιλώντας στην Espresso. Και τώρα ήρθε ο καιρός να το ανοίξει ξανά η ίδια.

Να θυμίσουμε ότι ο Μιχάλης Ασλάνης αυτοκτόνησε τον Αύγουστο του 2013.

Read more