Τζίτζι Χαντίντ: Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέλα για τα γενέθλια της αδελφής της είναι «συλλεκτικές» [pics]
Δυο πολύ αγαπημένα κορίτσια
LIFESTYLE

Τζίτζι Χαντίντ: Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέλα για τα γενέθλια της αδελφής της είναι «συλλεκτικές» [pics]

Τζίτζι Χαντίντ: H Τζίτζι είχε γενέθλια και έγινε 25 ετών.

Τζίτζι Χαντίντ: Φυσικά δεν έκανε κάποιο ξέφρενο πάρτι αλλά λόγω των συνθηκών τα πέρασε με την οικογένειά της. Και πέρασε καταπληκτικά. Η αδελφή της και η μητέρα της, Γιολάντα, της ευχήθηκαν μέσω Instagram αναρτώντας φωτογραφίες που ξετρέλαναν τους θαυμαστές τους. Οι δυο αδελφές είναι πολύ δεμένες και κάνουν μαζί σχεδόν τα πάντα.

Στις φωτογραφίες που ανέβασε η Μπέλα Χαντίντ μέσα από το προφίλ της στο Instagram, τις συνόδευσε με το το εξής τρυφερό μήνυμα:

«Χρόνια πολλά στην καλύτερή μου φίλη, αρχηγό, δασκάλα και συνεργό στο έγκλημα. Δεν θα μπορούσα να κάνω αυτή τη ζωή χωρίς εσένα στο πλευρό μου. Σε ευχαριστώ που είσαι η καλύτερη μεγαλύτερη αδελφή που θα μπορούσα ποτέ να ζητήσω. Δεν θα μπορούσα καν να σε ονειρευτώ. Είμαι τόσο ευγνώμων για όλα όσα είσαι σήμερα και σε γιορτάζω όχι μόνο σήμερα, αλλά κάθε μέρα. Παθιασμένη μαζί σου. Χρόνια πολλά».

Η μητέρα της Τζίτζι Χαντίντ, Γιολάντα, έγραψε με τη σειρά της στο προφίλ της στο Instagram το εξής μήνυμα:

«Χρόνια πολλά στην αγάπη μου, στον πολύτιμο άγγελό μου. Σαν σήμερα, πριν από 25 χρόνια, είχα την καλύτερη μέρα της ζωής μου. Σε γέννησα και σε μεγάλωσα και μέσα από αυτό έμαθα το πραγματικό νόημα της δέσμευσης και της άνευ όρων αγάπης. Σε ευχαριστώ που είσαι τόσο πολύ ξεχωριστή ευλογία στη ζωή μου, είμαι τόσο περήφανη για τη γυναίκα που είσαι σήμερα. Μακάρι όλες οι μέρες της ζωής σου να είναι γεμάτες αγάπη, φως και ευτυχία, αλλά κυρίως υγεία. Σε αγαπώ».

Η Τζίτζι Χαντίντ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από την ημέρα των γενεθλίων της. Αποκάλυψε την τούρτα των γενεθλίων της και τον στολισμό που είχε στο σπίτι της για αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Read more